You are the reason why I despise the world.

Godagens.
Idag tänkte jag inte berätta så himmla mycket spännande om vad som hänt eller inte hänt. Jag har hoppat runt på mina kryckor och alla har stirrat på mig som om jag vore dum. Men min tå gör faktiskt ont! Och jag kan inte går speciellt fort heller för kryckorna skär in i händerna. Och nu har jag två stora blåmärken i handflatorna av kryckhelveterna. Men förövrigt går det rätt bra. Kanske bara behöver en krycka imogon, eller tvinga mig själv att inte ha någon alls! Jag vet inte.

Men annars så kan jag inte sluta lyssna på Don't Cry. Underbar låt, blir som varm i hjärtat varje gång jag hör den.
Jag är jättesugen på att åka till Göteborg eller Stockholm på höstlovet, möjligtvis Götet till far min. Men jag är inte riktigt så pepp på att åka själv. Vill som shoppa och liknande, och det kan man inte göra själv! Men vi ser ju hur det blir med den saken :)

Och nu har jag vart trevlig mot dig för sista gången egoistiska idiot.



Följ min blogg med bloggkoll

Break it down.



Tänk på mig nu!

Was she worth it?

Gårdagen var great! Vi for till Elin och där satt vi och åt pizza och sen så satt vi mest och spelade sanning och konsekvens kortleken och andra små roliga spel. Vi pratade om tusen miljoner olika saker och diskuterade resten. Det var iallafall jätte mysigt och jätte roligt. Förhoppningsvis får jag lite bilder sen :)
Iallafall så åkte vi tillbaka till Luleå där vid 1 kanske. Mycket mysig kväll, som vi måste göra om flickor!

Idag är bara en såndära jobbig dag, vi ska ha familjemiddag. Vilket innebär städa, fixa, laga och vara snäll. Och jag har så ont i min fot sen någon stampade på den igår så jag tror min lilltå är bruten! ajaj.

Nu ska jag fixa maaaaat :)

Because the night.

Ikväll ska jag till Boden med en massa mysiga flickor. Vi ska äta och prata och mysa och ha aldelens mysigt. Men nu står jag självklart här hemma och försöker bestämma vad jag ska ha på mig. Har hittat ett linne och ett par leggings än så länge men ingen kjol eller något. och man kan ju inte vara utan det inte! Eller ja, vi är ju bara tjejer så ;)

Nä, nu ska jag göra mig snygg! Ha en underbar kväll :)

Sing for me my dear.

Jag borde väl egentligen inte skriva blogg. Är trött och aldelens sådär butter. Kvällen har vart rolig, men dagen i sin allmänhet jobbig. Jag är fortfarande sjukt hängig av min sjuka och täppt i hela huvudet.
Och när jag känner mig så här butter så kan jag berätta om när jag blir så arg på människor. Sådana där människor som bara är trevlig när dom själva tycker att det ska passa sig. När dom tycker att man ska hälsa då ska det hälsas och hälsar man en annan gång, ja då är man ju helt jävla bombad. Jag blir så arg när det ska vara okej att vara dryg och otrevlig en sekund, men nästa sekund så är det "hejhej, hur måååår du stumpan?". Just det, det ska ju vara rätt passande sällskap också, pyttsan. Antingen så är det, eller så är det inte. Passar det eller så passar det inte.

Aja, idag har skolan gått sådära ultra-sakta. Jobbiga lektioner och dumhuvuden till lärare. Speciellt Marie, hoppas rulltkärringen ramlar av pinn snart. Sen åkte jag och handlade med mor min, som äntligen hade köpt den sista delen jag behövde till att få vårat internet perfekt, en trådlös router. Så nu kan jag till och med sitta i köket och surfa, tufft! Och jag kan till och med sitta i min egen säng! Men iallafall, sen åt jag och sen kom Sabina. Och sen har vi härjat runt med en massa härliga människor på olika platser. Träffade Johan, Jonas, Sebbe och Lasse och resten av Brändöfolket, det var trevligt längesen sist. Träffade också tusen andra människor. Och jag kan verkligen inte vänta tills jag själv fyller 18!

Nä, nu ska jag krypa ner i sängen och äta lite b&j och vila upp mig inför resten av helgen.
Mys i boden och familjemiddag. Det blir göttans  :)

Teamwork.



Women in black.
Jobbar bäst tillsammans.

Just for the good one.

Idag var än en gång en sån där meningslös dag. Gick till skolan då, kvinnan jag skulle prata med var inte anträffbar och jag har därmed bara suttit och gjort ingenting hela dagen. Eller jag och Sanna tog oss en promenad till Aeon för hon skulle göra sin intervju med han var sjuk så det gick inte. Så vi promenerade bara tillbaka. Sen har vi fikat, skrivit frågor, surfat internet, pratat, diskuterat, ätit choklad och en massa annat inte så viktigt.

Efter skolan så tog jag mig till och gick och bokade den där gym-instruktionen och tjejen som ska hjälpa mig verkade super-trevlig, så det ska jag göra den 7 oktober. Och det ska bli riktigt kul! :)

Förövrigt så känns det som min förkylning bra blir värre och värre, har som en stor sten i huvudet. Och mina bihålor känns som om dom ska explodera när jag nyser! Inte skönt.
Men jag tänker iallafall satsa på att bli frisk till på lördag! Och imorgon vill jag springa på stan och leta lite kläder, måste fan ringa Sabina och få henne att hänga på. Hon är ett bra shoppingsällskap, plus att jag tänker tvinga kvinnan att umgås med mig imorgon även om hon inte vill, nä okej jag skojade. Men jag kan ju fråga! :D

Nu ska jag ta en varm dusch och hoppas på att jag känner mig piggare imorgon, har ju trots allt lovat Sanna att vi ska gå på psykologin! Så hejsvejs :)

Keep on.

Ja, har nu fått igång den nya modemet vilket betyder att jag gick från 0.3 mbit/s till 4 mbit/s. En klar förbättring men vi ska ju få in 8, men något bra var det ju iallafall. Men sen kommer ju nackdelarna. Modemet måste sitta i köket, och vi har ingen lång nätverkskabel så jag sitter på golvet i hallen typ. Och den trådlösa routern vägrar fungera, får ingen nätverksadress eller vad tusan det nu stod. Och hur vi ska lösa dom här probleme det vet vi inte, typ köpa en ny router (tycker jag) men jag vet ju inte om det heller vill fungera. Så nu är det väl bara att stänga av datorn, duscha och sen sova. Eftersom jag kan ju inte sitta vid datorn här på golvet. Inte direkt bekvämt eller något. Men jag kanske behöver sova också, om jag nu kan somna dvs.

Imorgon har vi iallafall ljud hela dagen, och ska göra ett helt repotage om glädje. Och jag har ingen intervju bokad för hon jag skulle prata med kom hem från semestern idag. Förhoppningsvis är hon kontaktbar imorgon på dagen. Men jag är iallafall jätte nervös, för man ska göra en hel som miljöbeskrivning och hela kalaset. Får väl hoppas att det går bra!

Och gud vad jag längtar till snön, så jag får ta på mig min stora dunjacka och mina svart UGGS. Underbart mysigt ska det blir! :)

Nu ger ryggen snart upp, så nu går jag! Hejhej.

Little bombs.

Ja allihopa, nu känner jag verkligen i hela kroppen att det verkligen är höst nu. Och det betyder att jag var hemma idag igen. Inte bra egentligen men missade bara en lektion. Så nu har min mor gett mig i uppgift att städa massa. Så nu ska jag sätta igång med det! Sen ska jag ta och lägga upp en massa bilder på en massa minnen från gammla goda tider hade jag tänkt, så håll andan!  :)

Hejsålänge!

She wants it.

Oj, vad sent klockan han bli!
Men jag har iallafall suttit ett tag och ordnat till min design eftersom jag aldrig blir riktigt nöjd. Men nu har jag iallafall fått till något. Håller mig väl nöjd i några dagar. Men det jag stör mig på är ramen runt bilden, jag får verkligen inte bort den.. Och sen är det några små vita prickar och att kommentarerna blev svarta. Men annars blev jag i största allmänhet nöjd! Ska försöka att inte ändra.. På ett tag! :D

Får väl bara göra nya headrar då och då.
Men nä, dax att göra sig klar för sägen och skola imorgon. Nog för att jag bara ska på 1 lektion men ändock. Skippar idrotten, vill fan inte bli sjuk. Vill börja träna själv med mitt fräsiga gymkort istället! Så nattinatti :)

Tisdag.

Idag kom jag inte på en snygg rubrik, så det blev enkelt.
Idag stannade jag också hemma från skolan, förkylningen smyger sig på och jag vilar innan den bryter ut helt så kanske jag inte blir jätte sjuk, smart tänkt! Hoppas jag iallafall. Jag sov till kanske 12 och åt sedan lunch med min mor. Sen sov jag ett tag till, men det säger vi inte till någon! Men sen vettni, då såg jag lite gossip girl första och andra avsnittet i säsong 2. Sen ringde mor min och vi for och hämtade min telefon! Äntligen. Och sen så fick vi veta att imorgon kommer vårat nya modem så vi ska få snabbare internet! Underbart. Men nu har för mycket gått bra så nu går väl något sönder snart, vi bara väntar.

Och jag måste erkänna, jag föll för trycket och har nu tankat lite Coldplay. Mitt första album med dom, grattis. Måste ju se om dom är så bra som alla säger!

It's my secret.

Måndag måndag måndag.
Veckans sämsta dag. Inte bara beroende på att det är måndag utan beroende på mitt jävla schema. Jag har hål nästan hela dagen. Och vad ska man göra på hål. Antingen gå på stan eller sitta i skolan och hänga. Och idag har vi bara hängt. Faktiskt ganska trevligt där på andra hålet när vi faktiskt var någrastycken som satt och prataden. Mysigt.
Men iallafall, dagen började med försovning. För ovanlighetens skulle (host). Men jag gjorde mig klar och åkte till loet, satt och mös med Ida ett tag innan Camilla och Sanna kom och vi promenerade oss bort till Charlottendal. Ett dagis i stan alltså. Sen gjorde vi några små intervjuver med småbarn dära, meningen med livet är att gunga! Och sen promenerade vi tillbaka till skolan och redigerade lite. Sen så hade jag hål.. hål.. och hål. Åt lunch och väntade. Sen hade vi engelska, jag och Sanna skrattade bort lektionen och planerade något fett. Sen åt jag lunch igen och hängde gäng i sofforna. Hade livskunskap i 10 min och åkte och gjorde månadens iköp! ETT GYMKORT. Ja, ni läste rätt. Jag ska börja träna. Och skönt ska det bli! Första gången imorgon med Jonnaponna. Härligt.

Nej nu ska jag hitta på något kul. Hejsvejs :)

Nostalgi.

Idag har jag tagit mig till att skaffa hem Ronja Rövardotter. Och nu hade jag tänkt sätta mig ner se på filmen. Och bara tänka tillbaka till när jag var liten och var ute i prästholm och själv skrek mitt eget vårskrik. Jag vill vara liten igen.

I think you better think.

Halloj, igår vart en riktigt trevlig kväll fast det inte såg ut att bli så. Men Sabina kom iallafall hem till mig och vi satt bara och pratade och gjorde oss fina. Sen bestämde vi oss för att gå till coop för att fördriva tid. Men då på vägen så kom jag på att EmelieR i min klass hade sagt att hon skulle vara på Örnäset. Så jag ringde henne och vi hamnade hemma hos hennes vän Erik med en massa trevligt folk. Till alla kom på att vi skulle promenera till en lokalfest på malmudden. Så dit gick alla. Men när vi kommer dit så är det fullt. Och polisen och hela kalaset kom. Så kalaset slutade för oss och jag promenerade hem där efter ett tag. Träffade dock ganska mycket roligt folk där också. Och när jag kom hem så somnade jag nästan direkt.

Imorse vaknade jag inte förens kanske halv 2. Klev upp och botade den öknen jag hade i munnen efter att ha andats med munnen öppen hela natten. Sen satte jag mig vid datorn och tvn och pratade massa i telefon och sen efter 100 år så käkade jag och mamma mera tacos och sen så klädde jag på mig och for hit, till supermysiga Rosvik. Jag och Camilla sitter nu i soffan med varsin dator och umgås på vårat speciella sätt. Och äter chokladbollar och dricker cola.

Och jag gjorde mig nyss en ny header. Jag blir less på mina headrar för fort alltså. Inte bra..
OCH NU VILL JAG HA TILLBAKA MIN TELEFON!

But this time it's different.

Nä, nya tag!

Jag ska försöka vara positivare idag! Med skavsår och en delikatoboll i handen. Och snart kommer Sabina. Det blir en partyhelg som vanligt tror jag. Men jag älskar att träffa folk, så varför inte? Så det blir väl alltid någonting! :)

Idag har bara vart en sådandär meningslös skoldag. Jag och Sanna var så sena så vi hoppade över psykologin. Jag som hade läst läxan och allt. Men jag satt iallafall i matsalen mellan 8.10 och 12! Givande. Sen hade jag NK. Svammlade mest på med allt och alla och skojade. Somvanligt ganska trevligt! Och sen hade vi engelska läxförhör, gick faktiskt bra förutom det sista man skulle svara på om inch och saker.. Hoppsan hade glömt plugga det! Men något blev det iallafall. Sen hade vi tusen år MUM. Satt mest och fattade ingenting och klickade omkring i photoshop. Men sen fick jag ihop det och hoppade över resten. Ulf är skön. Sen for jag hem och för ovanlighetens skulle så somnade jag.. Nu har jag och mammsen käkat tacos och pratat. Lättat hjärtat lite. Tur att jag har min mamma! Men nu ska jag hitta några kläder :)

Feel it.

Det finns alltid sånnadära självklara människor när man är sådär mitt i tonåren -högstadiet. Men sen kommer åldern och hinder. Och vissa kan hoppa över dom. Men vissa fastnar helt enkelt bakom ett sådant hinder (bra eller dåligt.) Jag tror jag tappade alla mina självklara bakom hinder där på vägen. Plockade upp nya som hade fastnat innan. Men sen blev dom fast där bakom. Och jag fortsätter vandra. Säg bara till om du vill följa med eller känner att du kommit lös nu.
I only got myself to blame. Men vad gör jag åt det nu då? Jag ångrar, jag saknar och jag kan inte glömma.

Och idag känner jag mig bara tjock, ful och äcklig.

Borde kanske sluta gnälla också.............

It's not okey.



Jag saknar er.
Så enkelt är det.

Tjingtjong.

Igår pluggade jag matte så geniknölarna rykte! Jag är ikapp. Och bestämt att jag ska bo där nästan en gång i veckan. Bara för att hålla mig ikapp i matten och nk;n! Då får alla som sitter på råne bussen mer att fundera över än att jag åker en gång då och då! HAHA! :D

Idag så var ag tvungen att vakna före fan. Och åkte, hör och häpna husbil till skolan. Eller ja, jag ville inte hoppa av framför skolan. Så jag hoppade av vid Camilla och gick med henne. Mysigt!
Sen tog vi utrustning och hajkade oss till Örnässkolan och intervjuvade folk till mdk;n. Fick en del roliga men mystiska svar, men vårat radioprogram kommer bli bra! Sen trallade vi tillbaka och hade NK. Gick ut på udden och letade mossa. Jag, Sara, John och Camilla grävde på där och lyckades ganska fint.
Sen for jag hem och sov.

Nu har jag och mamma ringt telia också, och av dom 8mbit vi betalar för till internetet så fick vi totalt in 0.3 i datorn. Heja. Men nu skulle vi få ett nytt modem. Plus att Kimpan skulle hjälpa mig med datorn. Hoppas jag!

PLUS! Jag har lämnat foto idag, och ska börja på ljud imorgon! :D

Like before.

Imorse vaknade jag i full panik och packadde ihop mina saker, var stressad och vände hela dagen åt fel håll. Idag ska ta bussen ut till Råne och närmare bestämt sedan Prästholm. Jag ska till min moster åter igen och plugga. Måste göra matte och be henne hjälpa mig med lite NK. Jag är som inte så duktig på sådana ämnen. Men jag får ju ta hjälp av den hjälpen jag har. Nu ska jag iallafall ha dubbla MUM lektioner och jobba ikapp och fixa livskunskapen. Vi hörs väl imorgon då antar jag! Hejdå :)

I left without a plan.

Idag var en jobbig dag. Så jag tog sovmorgon. Eller nja, kunde inte sova inatt, så jag sov på dagen istället. Sen tog jag mig till Camilla, hängde ett tag. Drog oss mot skolan och hade engelska. Satt mest och gjorde ingenting. Men sen kom dagens höjdpunkt. Stor stripsmeny på max. Sen en massa tittande på skor. Och sen gick vi till skolan och hade livskunskap. Och jag tycker fortfarande den där kursen är lite konstig. Men nu ska vi göra ett grupparbete och det låter ganska roligt! Sen fick jag hämtning av Josse och Alexander. Han släppte av mig och Jossan här och vi bara chillade tills Camilla och Signe kom. Då promenerade vi till coop. Och sen hit igen och åt en massa revbensspjäll! Och sen lämnade dom mig och jag gör det jag tycker bäst om, dricker cola, äter maltesers och lyssnar på musik!

Och jag måste lära mig själv att inte bygga upp förhoppningar.


But what's the point of this armor
If it keeps the love away too?

Vad har du gjort mot mig?

Måndagmorgon. Finns inget positivt med det. Stannade hemma på mdk;n. Har inte sovit en blund inatt så stannade hemma och sov nu istället. Nu ska jag snart klä på mig och äta för bussen går om 40 minuter!
Idag går jag till 5. Inte kul.

It feels so good.

Nä, jag har ingen lust med skola imorgon. Jag går till fem och har världens längsta hål på dagen, typ totalt 4-5 timmar med en timmas lektion därimellan. Jag har också samma problem som varje kväll, kläder. Vad fan man ska ha på sig imorgon då. Kanske blir något mysigt för första gången på länge. Eller ja, ni kanske inte bryr er så jag tar den diskussionen med mig själv istället. Men jag vet att jag längtar tills det blir så kallt att jag får ta på mig dun-jackan och uggsen. Och man kan ta på sig stövlarna utan att det känns övervintrat. Det kommer bli så mysigt så!

Jag har iallafall lyckats skriva klar livskunskapen och duschat och klockan är bara halv ett. Eller ja, bara bara men för mig att vara färdig för sängen då är nästan otroligt. Ska nog lägga mig där och lyssna på Titanic soundtracket för det är så mysigt att somna till. Mysigare att somna med någon iallafall även fast man är risig på morgonen Sabina! ;) aja, nu deppar vi inte över det, för det gör jag verkligen inte just nu! Jag försöker lära mig att njuta av nuet. Låter mycket intelligentare.

Jag njuter av att jag har världens underbaraste vänner nära mig. Att jag har haft roligt i helgen trots att vi inte gjorde så himla mycket i lördags. Jag njuter av att jag har världens underbaraste mamma (ibland ;)). Att jag har världens underbaraste familj. Och att min säng är otroligt skön.

Det sistnämnda ska jag ta och njuta av nu faktiskt. Godnatt, dröm om mig! :)

dobbi - dobbi - dam - dam.

Givande dag. Har skrivit halva lisvkunskapen och gjort massa matte. Kanske bara ligge någon sida efter nu. Inte illa pinkat inte. Plus att jag ska tillbaka till Prästholm på tisdag och räkna mera. Jag lär mig bättre då, när jag får mer hjälp och stöttning. Men nu idag var det bara kvar att skriva livskunskapen. Jag är bara så dålig på att skriva utefter riktlinjer typ "hur? vad? varför?" Nej. det går bara inte. Då säger fantasin stopp.. Men jag får väl försöka, plus att jag tänkte hinna spana på lite kläder på internet. Jag hinner allt ;)

Play, or stop!

Godmorgon söndagsmorgon.
Idag är en sådan där typisk söndag. Allting går sakta och man vill bara helst ligga i sängen. Men inte idag inte. Nejnej, nu ska jag sitta här och knåpa på livskunskapen som jag tycker är lite svårt formulera sig med en massa ord och få det att låta smart och vettigt och inte bara som en massa gnabb på papper. Men nu ska jag iallafall mejla in den. Smart som jag är. Sen vid 2 så kommer kusin Ludvig och hämtar mig och kör mig ut till Råneå eller ja Prästholm till min moster där jag ska plugga lite matte. Eftersom att jag ligger sådär 20 sidor efter. Heja mig. Men nu ska jag iallafall få komma igång med jobbandet.

Men nu måste jag fundera ut hur en bra vän ska vara. Hur det nu är.. Hejdå så länge :)

What was your name again?



Nu bjuder jag här på en ganska ordentligt ful bild på mig.
Men nu ser ni nästan iallafall hur jackan ser ut. Och ja, det vore kul att ha en egen systemkamera.

I won't let you fall.

Gud så skönt att vakna nu såhär vid tio! Ska ta och klä på mig och äta och sen ta bussen till skolan där vid tio över elva. Kommer vara jätte fint när jag både ska ha min väska plus kameraväskan. Och båda väger ganska mycket. Och det kommer se så charmigt ut! Men om jag inte lämnar igen den kommer Hans döda mig!
Sen ikväll ska jag och tjejerna iväg och fira Oscar tror jag, det ska bli kul! Just nu är jag bara så sugen på att träffa folk. Det var ju tusen år sen jag var ute ordentligt känns det som. Så jag njuter av bara folk!

Huh, jag har blivit sådära spänd i axlarna igen. Som jag bara blir när jag går skola och det är vinter. Och det gör jätte ont. Jag drömde till och med att jag skulle gå och få massage. Jag har gjort det två nätter i rad nu. Då börjar det verkligen inte vara bekvämt längre.

Nä, nu ska jag ta och göra mig en ordentlig frukost! Peppar på ikväll ;)

I swear it's true.

Idag så hade vi då foto hela dagen. Jag lallade omkring i stan och försökte fota bra bilder med Fanny och Johanna. Men vi lyckades väl .. sådär. Något bra slutresultat fick vi iallafall hoppas jag. Hans tyckte därimot INTE det. Men vi försökte iallafall.
Efter skolan sprang jag till bussen. Och sen kom jag hem och han precis sätta mig ner så ringer mamma och säger att vi ska på stan. Och dit for vi, och saker blev det. En väska, en jacka och mina uggs jag längtat efter! Så nu har jag ett par till vinterskor. Men inga skor att ha nu, men nu kan jag iallafall använda tygskorna till jackan jag köpte. En sådandär "alla har en likadan" från vila. Men jag gillar den ändå!  Och en adidas väska, mycket bra!

Imorgon börjar jag 12 och det ska bli skönt! Godnatt :)

Ride the wave.

Så tänkte jag att jag skulle kliva upp där vi 8 för att slippa stressa till bussen som skulle gå 09.12. Men då vaknar jag 5 i 9 istället. Jätte bra. Men min mamma ska komma och köra mig så jag slipper springa genom stan. Puss!

Nu måste jag verkligen köpa skor! Ballerina är lite kallt kan jag lova. Man skulle ju kunna ha någon typ av sockar i skorna, men inte i ballerina. För det ser ju riktigt komiskt ut när man har vanliga sockar i ballerina.. Hemskt! Vill man vara fin får man lida pin, eller hur? ;)

Nu ska jag försöka ta mig till skolan och försöka vara positiv.
No shadows.

Även du - även jag.

Camilla kom hit och såg Idol med mig och skrattade åt livet. Vi satt mest här och kollade på bilder och sjöng med i härlig gammal musik som man blir sådär härligt nostalgisk av.
Imorgon har vi foto hela dagen. Faktiskt ingen lust, jag känner mig så dålig på det. Kan verkligen ingenting om kameror och liknande när jag inte har en själv. Jag vet ingenting om ISO och alla andra möjliga inställningar. Jag skulle fota Camilla lite ikväll men bildera blev väl halvbra när ingen av oss kan ställa in kameran sådär riktigt. Men man ska väl bli bättre det är väl det som är meningen.

Nä, eftersom jag är ganska pigg. Inte så konstigt. Så ska jag ta och leta fram några kläder till imorgon och sen se en film kanske eller gossip girl avsnittet eller oth.. Svårt val, men sova ska jag iallafall försöka göra! Natti :)

We are safe this way.

Jaha, jag som tyckte att jag skulle vara smart och sova ett tag efter skolan. Jag somnade 1 och vaknade till kl halv 5. Kul att kunna sova ikväll..
Imorse var jag iallafall hos tandläkaren, 3 nya hål och 2 nya tandläkartider. Men det blir bra. Jag är bara livrädd för tandläkare och borren. Det ilar alltid så mycket när man borrar. Mamma får följa med och hålla handen eller så kanske jag ska växa upp och klara det själv.. Äh, det ser vi då. Men iallafall efter det så sprang jag in på dom sista minutrarna av mdk'n och sen hade vi idrott. Och tro det eller ej, jag hoppade inte av. Och det brukar jag allti göra. Nog för att benhinnorna nu är som svullna och värker. Men det får vara. Det var så skönt att träna. Blir nog att inhandla ett träningskort på inpuls och tvinga Jonna att träna med mig för hon hade också kort där! Blir perfekt, så kan man börja förbereda sig för beach -09 som Jossan sa idag på idrotten.

Nä, nu ska jag göra det sista innan mamma kommer hem. Skriver nog något sen! Just det, jag råkade som ta med skolans kamera hem. Det hade varit rätt roligt att använda den. Synd bara på det dära med att jag inte har någon minnskortsläsare.
Och just det om allting blir som min mamma säger nu så blir det Spanien över jul! Bara jag och mammsen, mysigt! ♥

If only you.



Tack för att ni finns just nu.
Änglar.


Feel the rush!

ÅH, vad jag har en dålig vecka. Idag var precis lika dålig som igår. Och jag blir bara förbannad och har inte någon som helst lust att gå till skolan längre. Beroende på mycket. Jag orkar inte fixa allt skolarbete plus allt annat. Jag orkar bara inte vara här. Men mamma och jag skulle sätta oss ner sen och fundera ut vad vi ska göra med livet. Men jag orkar verkligen inte ca- två år till med den här skolan alltså. Det är verkligen inte värt det känns det som. Inget alls som lockar mig dit längre. Inte alls.
Jag vet att jag bara är negativ just nu. Men det finns inte så mycket att vara positiv till just nu känns det som. Jag bara sitter och saknar det som vart. Och blir mer och mer besviken på en grupp med människor dag för dag. Jag klarar inte skolan när jag redan ligger så jävla efter i alla ämnen.

Åh, ta mig bara härifrån nu. Jag flyttar snart själv och skiter i skolan och alla förplikterser man nu har. Skit skit skit! Jag skulle behöva få vara hemma en vecka till och bli helt frisk och lite utvilad eller något. För nu är jag bara risig och trött. Men då kommer man ju så efter ändå.

Nu är jag ärlig, jag hatar mediaprogrammet. Det var verkligen ett misstag. Och det har jag sagt förr.


åh, vad jag saknar det. Nu ska jag fortsätta och storgråta och sakna.

But it must be this way.

Jag har en såndär allmänt dålig dag idag. Vaknade på fel sida och har bara kännt mig allmänt nere hela dagen. Inte ens den där roliga telefonförsäljaren som ringde till mig kunde göra mig sådär uppåt en längre stund.
Jag har designat om bloggen hela dagen. Allt har jävlats och hamnat på fel ställen och inte blivit en smula rätt. Men jag är väl halvnöjd med slutresultatet. Ska jobba på detdär med en snyggare header sen.
Sen måste jag alvarligt köpa kläder och skor. Jag har inga kläder att ta på mig på dagarna. Eller jo, det kanske jag har men inte självförtroende nog att bära dom. Jag skulle nog helst krypa in i ett par mjukisbyxor och gympaskor för att trivas bäst. Men samtidigt vill jag inte låta migsjälv se så pass risig ut. Jag måste bygga på mitt självförtroende nog att våga ha dom kläderna jag vill. Till exempel högklackat. Eller barärmat. Eller kanske till och med skjortorna jag köpt men typ aldrig annvänt. Hemska jag.
Men just nu har jag en sådandär period när jag känner mig bara äcklig och ful i allt. Och dom stora såren jag har mitt i ansiktet hjälper ju inte direkt.
Nu behöver jag pepp och livsinspiration. Nu ska jag ta en dusch. Godnatt!

Something is just still there.

Nu har jag fixat lite mer och ska ta och ta tag i en dusch och sen sängen. Skola imorgon somvanligt..

-

det går inge bra alls med designen. men jag jobbar på det.

What have you done now?

Ja, nu har jag försökt göra om bloggen. Misslyckat om jag får säga det själv. Men ska göra ett nytt försök kanske imorgon när jag är lite piggare.
Nu har jag iallafall skrivit klart livskunskapen som ska lämnas in imorgon. Heja mig som börjar med den 10 på kvällen. Men jag tror ändå slutresultatet blev helt okej. Får väl hoppas. Nu är det bara kvar att komma på en outfit till morgondagen och sen tvätta bort smink och liknande och sedan gå till sängs. Längtar redan.. Även fast jag inte kommer kunna sova (somvanligt) men att bara få gosa ner sig låter mysigt!
Lämnade iallafall in telefonen idag, fick mig en fräsig samsung att njuta av undertiden och försöka luska fram alla nummer min telefon tagit bort under färden. Härligt..

Godnatt iallafall :)

Sing for me.

Godmorgon huvudvärk, förkylning, mensvärk och ledvärk. Helt underbar morgon.
Igår hade jag iallafall jätte trevligt. Åt en inte så spännande men god middag hos Sabina, bestående av kletigt ris vi kokade och köttfärs hennes pappa hade stekt. Och sen efter jag, Andre och Fagge hade suttit och kollat på när systrarna Isberg virrat runt i ca. 1 timma för att hitta kläder så for vi till varvet. Där Linnea och Jenny och en massa andra härliga bruda var. Och där var vi resten av kvällen. Mycket trevligt må jag säga!

Idag ska jag kurera mina sjukor ett tag och sen ska jag och amma fara in och lämna in min telefon som gick sönder i fredags på skolan. Nu går den inte att starta längre. Kul på en telefon jag inte ens haft ett halvår. Så nu har jag en telefon det inte ens går att smsa med..

Just det, nu SKA jag spara pengar. För jag SKA bort härifrån.
Jag tror jag blev för kär i Turkiet nu i augusti. Nog för att jag alltid älskat Alanya. Men inte lika mycket som nu. Jag saknar det, dom och allt. Jag måste verkligen försöka ta mig ner så snart som möjligt. Eller iallafall i Maj.. Länge :(

Toata lumea cu mine.

Gårdagen bjöd på mycket mys. Massa choklad, cola, bullar och choklabollar. En gråtfilm och en lång promenad. Pratade även med våra vänner från turkiet. Saknade dom lite och höll på att gråta en skvätt. Och sen somnade vi väl sådär på kvällen någon gång. Jag i stora rummet och dom i Camillas rum. Men jag skrev lite på livskunskapen duktig som jag är!
Imorse vaknade jag sådär vid halv 11. Ville dö av mensvärken. Och låg och lyssnade på Adam pojke1 som desperat försökte ta sig förbi barngrinden. Men lyckades inte. Och därför lekte med ALLA leksaker som hade en ljudeffekt. Men jag lyckade somna om till typ halv 12. Sen åt vi mummsig frukost och gjorde en ansiktsmask. Geggade på med avslappnande musik som bara var skrattretande. Sen gjorde vi oss iordning och tog bussen hem till Luleå.

Ikväll ska jag vara med Sabina och co. Det ska bli trevligt! Jag säger bara;
sa facem baïram
ca la amsterdam!

We do it just for fun.

Nu sitter jag i skolan igen. Har MUM. Men Woulf vägrar hjälpa mig, och eftersom det är förstagången jag har den här lektionen kan jag inget göra själv. Underhållande.

Ikväll ska jag, Camilla och Signe flotta i Rosvik. Mys. Chickflicks och annat. CHOKLAD!

Finding that thing.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i min blogg, jag tror jag bara använder den för att skriva ner vad som helst.
Det finns inget sådär direkt spännande att berätta eller roliga saker som händer eller något.
Jag vaknar på morgonen, äter tampongmackor eller sockerflingor. Fixar mig, blir fulare än nyvaken och hinner aldrig riktigt klart ändå. Åker med en arg och stressad mamma till skolan. I skolan går jag upp för trappen till sofforna där oftast Ida, Elin, Frida och Emilia sitter. Sätter mig där och väntar på att någon ska skjuta mig. Ingen kommer så jag tar mina böcker och går på lektion. Somnar, skrattar eller lyssnar på musik. Gör någon meningslös uppgift, fattar oftast ingenting. Går därifrån. Äter en slemmig lunch. Stör mig på 100 människor och berättar negativa saker vid bordet eller kanske drar ett skämt. Går och har några lektiner till. Som är precis som det jag nyss beskrev. Slutar. Är arg för att det är så förbannat långt att gå till smedjegatan. Men jag tar mina saker och promenerar dit. Oftast i sällskap av mina klassisar. Camilla och Signe oftast. Blir arg om det är länge till bussen går, går på stan och tittar på samma saker som dagen innan. Får ångest för att jag inte köper dom. Tar bussen hem. Byter från obekväma fina kläder till mjukisar och ett äckligt linne. Äter en massa mackor eller kanske en massa kakor och cola oftast. Sover ett tag. Eller sitter och dumstirrar in i datorn. Mamma kommer hem. Vi äter och pratar lite. Sen dumstirrar jag dator. Konverserar med någon på msn, kollar bilder på bilddagboken, kollar bilder på pixbox, svarar till någon på facebook eller snokar i bilder där. Upptäcker att fan. Klockan är ju redan 00.50. Dax att sova. Gör iordning mig för sängen. Kollar så jag har kläder för morgondagen. Har lite ångest för att jag inte vågar ha det jag egentligen vill ha. Går och lägger mig. Ser en massa dåliga tvprogram. Smsar lite med frivilliga. Och somnar förhoppningsvis före 03.00.

Så ser mina dagar ut. Kan hända att en liten skillnad inträffar en gång i månaden eller så. Men inte ofta. Kul.
Jag saknar dig. dig dig och dig också. Och jag saknar den dagen, den dagen och dom dagarna. Jag saknar för mycket och är inte nog nöjd med nuet. Men vad ska man vara nöjd med nu egentligen?
Girlsnight i rosvik imorgon. Jag är partysugen ändå. Blir kanske lördag? Frivilliga, ring.

Tell me that it's real.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga idag heller. Jag känner mig inte speciellt uppåt, så det blir väl inget hejdundrande positivt inlägg som får alla dom 3 som läser det att le. Nejdå. Jag känner mig lite nedstämd. Men jag kan heller inte säga vad det beror på. Jag är sådär allmänt vad killar skulle kalla pmsig. Jag börjar grina av ingenting. Jag läste ett gulligt medelande på facebook. Jag började grina - det stod bara ordet "newer". Jag skulle ladda upp en bild på bdb och hela datorn låste sig och vart svart. Jag började grina - trots att det var över på 3 sek. Jag såg på Oth och en sorlig sak hände, gissa vem som satt med en pöl av tårar i knät - jag! Och snart ska jag se gossip girl. Bara ingen bråkar, för då lär jag sitta där och gråta ögonen ur mig. Och imorgon måste jag gå till skolan, hoppas jag inte är på samma humör då, så jag sitter och lipar för det är äcklig mat eller för att jag fryser eller inte kan någonting. Pyttsan.
Det är nog ändå inga killar som läser min blogg sådär så jag vill bara säga att jag längtar tills jag får mens så jag slipper ha den hära sammlade 2 månaders mensvärken plus magsjukeontet.. Bara sådär så ni kan lida med mig.



fel stad.

Maby we just want to belive.

Idag har varit en såndära typisk skoldag. 5 timmars hål totalt, och tre lektioner. Känns otroligt bra med skola igen. Har verkligen saknat det.
Just nu har jag mest ångest över kläder, allt jag måste köpa, fixa och bestämma. Jag har ingen klädstil och heller inga snygga kläder. Men jag har olika klädersplagg som verkligen inte matchar den ena eller det andra. Jag skulle också vilja ha det modet att våga ha t ex. högklackat i skolan eller på stan och inte bry sig om hur folk tittar eller vad dom tänker. Inte för att jag varken vet vad dom tittar eller tänker på men ändå. Känns hatiskt.
Jag måste sammla självförtroende. Det får bli vinterns mål.

RSS 2.0