But one last time let's go there.

Tjava!
Nu sitter jag, Camilla och Signe i soffan i Rosvik (igen). Jag vet inte varför, men jag tycker om Rosvik. Det är mysigt här. Jag tycker om att sitta här i soffan och se på tv på övervåningen aldelens ensamna och egenligen dricka cola men nu ballade dom ur på den delen och jag sitter här och verkligen LÄNGTAR efter ett fett glas cola. Och choklad, men jag har en hel kaka i min väska. Men utan cola är det meningslöst.

Nu sitter vi och ser på Indiana Jones, mycket bra filmer faktiskt. Sen ska vi ta en liten promenad och uppleva Rosvik, vad som nu finns att uppleva här. Äh, det är mysigt att promenera. Sen ska jag få sova i den hårda delen av soffan, älskart'.

Idag fick jag också veta om mitt sommarjobb. Period 2.. HEMSKT. När alla andra är lediga, så ska jag jobba. När jag är ledig så jobbar alla andra. Underbart va? Jag kommer alltså få vara ensam större delen av sommaren. Men jag ska ringa och fjäska för min far och be om att han ska fixa mig någonting typ hos min farbror eller någonting.

Och jag behöver en ny kamera så jag kan börja ta några ordentliga roliga bilder ocg slänga upp, för nu har min jävla mobilkamera lagt ner.


Underbara tid! Nu ska vi se filmen, godkväll :)

I feel like I'm drownin in the ocean.

Hej, jag lovade ju en dagsblogg. Men jag kan ge en dag här och där blogg ist. Blir det bra?
Igår efter skolan iaf så tog jag och Camilla vårat pick och pack och for till mysiga lilla Rosvik. Där vi spenderade mestadels av kvällen med att spela Mario och James Bond och försökte även cykla till OK. Men det vart misslyckat. Men sen satt vi där och spelade och drack cola när vi egentligen borde ha pluggat till nationella provet vi skrev imorse. Sen efter vi skrivit det så gick jag och Camilla hem till henne och hade ett långt samtal. Sen gick vi och solade, blev bjudna på max av min mor och sen for vi hem hitåt och sov och iofs så pluggade vi lite. Sen for hon, och sen dess har jag pluggat idrott, sett topmodel, hoppats att Björn Gustavsson ska ta livet av sig (eller iallafall bli otroligt ökänd), och sen har jag pluggat mera. Och funderade nu på att sova. Men jag har nu läst igenom idrotten ett sista varv och lyssnat igenom den där låten 23 gånger och sjungit med 17 av dom. Så nu ska jag och ipoden lägga oss och sova.

Och vi ska även märka på att idag är det exakt 3 månader tills vi sitter på Arlanda och väntar på flyget till Antalya och sen för att tillsist hamna på Caligo i Alanya. Underbart länge kvar.

Godnatt :)


You get your kicks from playing me

Nu ska jag sluta använda bloggen som en sida för mina deppiga texter, för dom har jag placerat på annan plats. Så jag tänkte börja annvända bloggen som andra gör, skriva om mina dagar och om saker som händer och sker i mitt liv. Men jag tänker fortfarande använa citat som rubriker tror jag, för jag tycker om det!

Men iallafall, idag är det lördag. Och jag vaknade av ett samtal från Josse. Hon frågade någonting om stan och jag sa bestämt - NEJ! Sen vaknade huvudet till och jag förstod att jag tackat nej till mys på stan i finvädret, så jag ringde upp och sa förlåt och tackade ja till erbjudandet. Och klockan 12 så for jag och min mor till kronan och slängde saker och plockade upp Jossan på vägen. Vi sminkade oss och gjorde oss fina, och begav oss på en promenad mot stan. Sen gick vi omrking där ett tag, ingandlade mig ett linne på HM. Och kom hem med 5 nya skavsår ungefär.
Sen när jag kom hem så pratade jag med min mor, sen gick jag på promenad med mina pinglor Maja och Jonna. Sen gick jag hem och har nu sett sing-along med min mamma. Och nu tänkte jag se antingen The Notebook eller Hata Göteborg. Kan dock inte bestämma mig!

Sen ska jag försöka göra ett nytt huvud till bloggen och sen få in en finare mer egen desing än den jag har nu.
Så puss på er :)

RSS 2.0