It's not that bad.

Nu sitter jag här hemma hos Ante tillsammans med Josse och några grabbar. Vi ska snart äta middag och sen förhoppningsvis gå bortåt sen. Vi ska väl ivg till Samir och sedan vet jag inte mer. Men sen ska iallafall Sabina, Linnea, Ante och Markus komma också. Så det blir bra!

Nu hoppas jag det snart är mat för jag svälter! Ha en kul kväll :)


Och en akustisk gitarr.

Mitt öga ser ut ungefär såhär just nu. Jätte fint sådär när man ska ut. Perfekt.
Bilden är från dagen innan skolavslutningen i nian. Då var det också så lyckat.

Men ikväll ska jag först till Ante, med Josse. Och sen ska vi vidare till Samir och sen så ser vi ju vad det blir. Det kommer bli bra! Sjukt kul ska vi ha!

Nu ska jag kurera ögat och fixa det första! Hejdå, uppdaterar mer sen!





Jag känner inte dig.

Reglerna är följande:
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


Mina 5 saker...
1. Jag har börjat fundera på vad som händer med världen och mina vänner. Alla förändras, men jag står still? Vad händer..
2. Jag är tjurig som en jävla åsna, och även om jag inte visar det utåt så kan jag sitta hemma i år efter och ångra att jag inte tog i lite lite till bara.
3. i don't belong here.
4. jag har lättast i världen för att bli osäker över allt!
5. jag saknar N.

Jag utmanar: Rebeccai, Lollan, Elin, Malino och Sara

Dancing.

Det är en såndära typisk lovdag. Jag borde egentligen ha klivit upp där vid 12 och duschat och vart klar nu. Redan vart hos David och nu påväg till Sabina. Men icket, jag ska snart äta lunch och sen iväg till David och senare till Sabina. Vad har jag då gjort hela dagen? Jo, duschat och funderat på livet. Har jag kommit fram till någon? Retorisk fråga, ni vet redan svaret, absolut ingenting. Mindre givande dag alltså.

Jag funderar på morgondagen, vad fasiken man ska ta och göra. Verkar som alla ska på krogen och inget mer. Men någonting borde det ju gå att göra också. Eller är det verkligen så att ALLA har åldern inne utom jag typ. Det tror jag inte.

Nu ska jag äta min pasta och pastasås, underbart gott och tar endast 10 min att göra. Heja!

Toughts.

Jag har funderat på en sak.
Jag har ju aldrig ätit banan, eller ja jag har väl smakat då och då men aldrig ätit banan. Jag har alltid hatat smaken och konsistensen på den långa gula fruktliknande saken. Nu idag när jag skulle ge min mamma en banan så var jag verkligen sugen på att ta mig en smakbit, för det var säkert flera år sen jag sist smakade på det. Men jag vågade inte. Tänk om jag nu kanske skulle tycka om det. Nu när jag som nästan precis vant mig vid att tåla lukten av dom. Ska jag då börja tycka om att ÄTA dom också? Är det verkligen värt att ge upp en sådan tradition i livet. Jag som aldrig har ätit det, tänk om jag börjar äta det nu. Vore ju kanske ganska synd att tänja på gamla vanor. Men kanske ändå inte, för dom är ju enklare att ta med, och så är dom ju ganska lätta att äta och så är dom ju nyttiga.
Men jag kanske håller mig till mina äpplen, eller jag vet faktiskt inte.
Jag kanske får ingå i ett vad med någon "du får 50 kr om du äter en hel banan". Då skulle jag nog tugga i mig den där bananen. Värt att fundera på. Men som ni ser på bilden så skulle det ju vara svårt för mig att äta banan också (otroligt dåligt skämt).

Sen så läste jag nyss en gammal kommentar jag har fått på en bild på facebook av någon turkisk snubbe.

Hasan Hakan Dinçer skrev
klockan 23:21 den 5 september 2008
u must be elg in lord of the ring

Jag vet inte riktigt om man ska tolka det som något positivt eller negativt. För om man bara läser det snabbt så kan man nästan tro att jag är som en älg i lord of the rings. Men jag antar att han menar någonting annat. Men det är faktiskt spännande att få komplimanger från Turkiet. Dom kan innehålla dom mest spännande meningar man sett. Men det kanske var han som taggade "älg-face" på en bild på mig på pixbox också! Kanske kanske.

Men nu ska jag iallafall sova. Ensam. Nu när jag precis hade vant mig vid att sova i värmen. Men jag får passa på att kasta mig i sängen nu när katten ligger där då!
Ursäkta mitt mystiska natt-tänkar inlägg! ha lite överseende! ;)

Lets go.

Det blev nästan som Ida sa, sjukt jobbigt att åka hem. Men värda dagar. Otroligt mysigt har det iallafall varigt. Och jag är nöjd.
Nu resterande dagar av lovet vettetusan vad jag ska ta och hitta på, ingen aning ens vad jag ska göra på halloween. Förhoppningsvis någonting kul.. Nu ska jag ta det lugnt och njuta av min säng, för detta har vart en stressig dag. Hej :)

Mobilbloggning!

Hej, nu vet jag inte om det här fungerar! Men det är ju värt att pröva. Nu är jag då iallafall i sthlm. Vi gick på stan igår och jag fick inhandla en tröja, en likadan som Sabina, men det var mest bara för att köpa nått! Just det, ett par örhängen också! Imorgon åker jag hem, och det ska faktiskt bli både skönt och tråkigt.. Men jag saknar faktiskt min mamma! Nu ska jag försöka äta mat! :)

Far away from here.

Nu har jag packat, för idag klockan 15.10 så åker jag till Stockholm. Det ska bli sjukt spännande, och jag längtar redan. Ska försöka shoppa så mycket som jag bara kan på den otroliga mängd pengar jag har. Men något kan det ju alltid bli. Men det ska iallafall bli skönt att få komma iväg en stund, bara rymma härifrån.
Nu har jag iallafall tagit på mig alla mina lycko-accessoarer. Mitt halsband med två hjärtan som jag köpte när jag och Sabina var i Turkiet och mitt armband jag fick av Maja och Jonna i födelsedagspresent. Så allting kommer gå galant. Det har jag iallafall bestämt. Lite lättare vore det om jag slapp packa så mycket, men eftersom jag är en velig jävel så tar jag alltid med mig typ hela garderoben. Och nu ska vi inte prata om min lilla necessär. Den väger typ mer en hela resväskan med hårsspray, hudkräm, smink, parfym osvosv. Det blir som endel när man ska vara fin!

Men håll nu tummarna för mig, för det här blir bra!
Puss på mina flickor och allting.

Syns på onsdag :)

This is learning.

Jag är nervös. Det känns i hela kroppen.
imorgon.

I see what you saw.

Igår så tog jag mitt pick och pack och for iväg till Rosvik. Jag hade också med mig 2 liter cola och kinder choklad. Det var mycket mycket gott! Vi satt där i bäddsoffan med varsin dator och tv'n på. Med cola, muffins och choklad. Sjukt avslappnande och roligt. Sen såg vi fjorton suger och den är lika söt varje gång.
Sen imorse vaknade vi kanske vid 12. Och gick efter ett tag ner och skulle äta frukost, men jag fastnade i att busa med lill-Adam. Han är som söt. Sen såg vi klart fjorton suger som vi hade somnat i mitten på. Och sedan har vi bara suttit i soffan hela hela dagen. Sen vid 6 åt vi och sen begav jag mig hem.
Nu sitter jag och väntar på att Sabina och Maja ska ringa när dom middagat klart med fotbollslaget. Eller så stannar jag bara hemma och laddar! ;)

All on your own.

Idag sov jag länge, det var skönt. Gjorde ingenting på engelskan och inte heller på NKn. Sen for jag hem och bestämde nått galet och bestämde mig sen för att jag ska till Rosvik ikväll. Jag ska sitta och mysa med Camilla, cola, muffins och choklad. Sådeså.
Och nu vart det ju helt plötsligt en massa att planera!

Men tänk om man satt där i solstolen i Alanya och bara njöt. Men iofs skulle jag inte vilja vara där nu när det knappt är varmt, inget party och inga människor. Längtar till sommaren. Då far vi igen, right?

Here we are.

Det här är min katt, han äter ofta fåglar. Eller snarare plockar in dom och torterar dom och springer sen iväg med en vinge eller nått i munnen och tycker att livet är underbart. Konstig.



Jag for inte till Rosvik, jag for och lämnade biljetterna till Lollo och sen hamnade jag hos Maja och sen hos Jonna. Det var mysigt.

Nu ska jag försöka sova, och imorgon försöka prata med Anna-Märta om man kan byta bort psykologi mot någonting annat eller typ byta lärare jag blir tokig på våran super sega snigel lärare.

Iallafall, nu tänker jag lägga mig och se fjorton suger. Och önska att hur den slutar faktiskt kan hända i verkligheten. Natti.

Like my very own.

Jag älskar torsdagar. Skolveckans roligaste dag. Och lika kul har vi haft idag ändå fast vi bara sett film. Men dom är mysiga min grupp.

Ikväll ska dumma jag åka till Rosvik, ändå fast jag har sovmorgon till 12. Ingen psykologi. Får se hur det här blir, men jag ska klå Camilla i Scene it. Eller försöka iaf.. Plus att jag idag har vart en god vän och gett Lollan 2 biljetter till hockeyn!

Jag vill, men vågar jag.

Not enough time.

Godmorgon, äntligen torsdag om jag får säga det själv. Nu är klockan bara 8.10. Och jag börjar först 10. Men eftersom att vi bor sådär lite på avig-kanten så går min bussar aldrig och jag måste åka 9.12 för att hinna. Men jag har gjort nått duktigt nu på morgonen jag. Jag har för första gången i mitt liv klivit upp en timma tidigare för att duscha och tvätta håret. Jag brukar ju inte göra det för att det tar så länge för mitt hår att bli torrt. Men nu tog jag hårtorken och torkade det i 10min, men det är fortfarande blött.. Och hårtorken la nästan av, så mamma nu är det verkligen dags för en ny! Förövrig har katten just plockat in en fågel till frukost, därför vågar inte jag gå ut och äta frukost.
Nu börjar kroppen ta stryk av att jag sover så lite, idag är jag så trött att jag mår illa och kommer inte få i mig någon frukost. Och det var flera år sen sist jag mådde så. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att somna på nätterna. Kanske någon typ av avslappningsmusik? Hjälp.

Makes me forget.

Idag har jag en sådan där dag då jag verkligen önskar att jag kunde sjunga. Har gått omkring här hemma ensam hela dagen och sjungit. Varje låt som spelats eller varje låt jag haft på huvudet. Tänk bara om det lät så bra så man faktiskt kunde göra nått med det. Det hade ju som vart en dröm. För jag saknar att stå på scenen och sjunga. Jag vet faktiskt inte om det låter bra eller inte i andras öron. I mina låter det då inte speciellt bra. Man kanske borde träna. Nä, det är säkert inte värt det.

Jag vet ju inte riktigt sådär vem det är som läser min blogg egentligen, men jag har ett ungefärlig hum om vilka det kan vara. Det vore dock roligare att få mer kommentarer, men då ska man ju skriva om nått värdigt att kommentera! Förslag tas glatt emot.

Och den här veckan har jag lärt mig vars jag har dig. Och det är inte där jag trodde du stod, men nu vet jag. Tack för det.

En gång till.

"I wanna break every clock. So the hands of time could never move again."
Jag vet inte hur många gånger jag skrivit den där meningen i min blogg. Att jag just i den sekunder skulle vilja stanna tiden. Eller spola tillbaka den tills när själen var på topp.
Man kanske skulle vilja ta tillbaka det där ögonblicket när man skrattade så mycket att magen var påväg att vända sig ut och in. Eller man var så kär så man till och med hade fjärilar i fötterna. Men skulle den stunden verkligen kännas bra om en månad? Eller den stunden man hade för några år sen kännas bra nu. Man kanske skulle ha reagerat på ett helt annat sätt när man nu insett att den där stunden ledde till någonting man inte ville ha. Och då kanske inte den stunden skulle vara lika betydelsefull längre. Nu försöker jag tänka framåt istället. Det kommer komma nya stunder då magen vrider sig av skratt och kärleks-fjärilar fyller hela kroppen. Man måste bara sluta vänta.
Det är svårt, jag klarar det inte ens själv. Men man måste väl sträva efter någonting. Man kan inte alltid rikta in sin uppmärksamhet på att det där jävla provet kommer gå åt helvete, eller fan jag kommer bli så jävla ledsen när den gör sådär. Man måste tänka positivt, att man klarade provet eller att den där människan inte gjorde så för att såra utan bara för att dom själv inte tänkte, som man själv kanske inte gör i alla lägen. Utan man låter som bara tiden flöda förbi.
Jag tänker verkligen varje dag på det här, att det är det jag måste bli bättre på. Att inte haka upp mig på småsaker, småstenar så att säga utan mer ta tag i dom stora stenarna. Mina vänner, min familj och det viktigaste, min egen lycka.
För varje människa är sin egen lyckas smed.

Mitt humör och mitt liv känns som det är påväg upp igen. Jag börjar känna en liten gnutta livsglädje igen. Fantastiskt.

Och tack till alla människor runt mig för att ni finns och gör varje dag möjlig att genomföra, dom flesta av er vet nog vilka ni är annars får ni skylla er själva :)

Can you do it?

Nu sitter jag och försöker plugga in mitt nya språk samtidigt som jag överväger Sthlm på höstlovet, men jag vet inte jag blir så osäker och velig. Men jag snottade en lista av Linneaj, måste också göra nått kul :)

Har du pussat nummer 2?
Alexander Morin, nej! det är ju fan min bästa väns pojkvän..

Vad har du för relation med nummer 20?
Carl-Anders, han är min mosters man. och en fantastisk människa så att säga.

När ska du träffa nummer 30?
Elin Enbom, det vet jag inte..

Är nummer 18 söt?
Camilla E, ja!

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Axel från sthlm, GALEN

Gillar du nummer 14?
Bennibobbo, han är trevlig.

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
André Engberg, ja typ i torsdags!

När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
dara, när man stöter på han härnäst.

Är du nära vän med nummer 23?
conny, jag var iallafall.

Har du gått på bio med nummer 4?
Andreas Strandljung, icket det!

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Emilia D, ja!

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Angelika, familjen typ.

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Ante B, ja gudars!

Vad har du och nummer 24 för relation?
Danneberg, vi säger hej.

Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
Davveda, skratta.

Vad är det bästa med nummer 8?
Anna Berlin, allt är bra med henne.<3

Brukar du och nummer 16 träffas?
Calle Mickelsson, inte allt för ofta.

But you.

Vad ska man berätta om egentligen. Har lust att skriva om nått spännande, nått intressant. Nått egentligen värdigt att läsa. Men det slutar ofta med ett gnälligt inlägg om hur skit skolan är, eller någonting annat. Så jag ska inte gnälla och inte skriva så mycket mer än att jag är sjuk och ska vara hemma och sova imorgon. Sjukt skönt, sådeså :)


That last kiss.
I'll cherish
Until we meet again.

Tidsfördriv.

Var tvungen att fördriva tid tills jag blev trött, inget direkt intressant men :)

Vem kramade du senast?
jag vet inte, någon i klassen.
Vem vill du ge en kram? någon snäll en
Vem ringer du när du är arg/ledsen? camilla, sabina, signe eller kim om jag är ledsen, kim om jag är arg.
Vem skickade du senast sms till? Ida
Vem fick du senast sms av? David
Vem ringde du senast? Camilla
Vem ringde dig senast? Signe
Vem fick dig senast att skratta? vet inte
Vem hörde du senast sjunga? jag
Vad skulle du behöva nu? skönhetssömn
Vad gör dig glad? ganska mycket konstiga saker.
Vad gör dig arg? idioter
Vad gör dig ledsen? svikare
Vad var det första du sa i morse? ja, jag är vaken. fast jag skrek
Vad är det bästa som har hänt idag? att jag inte hade LK
Vad är det sämsta som har hänt idag? mattepluggningen
Vilken tid gick du upp idag? 07.00
Vilken färg är dina underkläder? vitt och rosa.
Vilken tid på dygnet är du född? minns fan inte det nu
Vilken är din favoriträtt? jag vet fan inte..
Vilken var den senaste låten du lyssnade på? All That Remans - This Calling
Vilket var det senaste tv program du tittade på? The F Word
Har du sovit i din egna säng inatt? båda mina!
Har du husdjur? kattskrällen
Har du ont nånstans? i halsen
Har du tvångstankar? om det mesta
Har du egen dator? ja
Har du bra självförtroende? nej
Har du tagit nakenbilder? pinsamt nog, ja.
Har du varit kär? jajamen!
Har du dumpat någon? ja, det har jag.
Hur hälsar du? hejhej
Hur svarar du i telefon? haaaaaaaalå
Hur mycket pengar har du? Några hundralappar här och där
Hur ofta träffar du din familj? mamma, varje dag. och resten för sällan.
Brukar du skada dig själv med flit? JA.
Brukar du klä dig i svart? varje dag tragiskt nog.
Brukar du ljuga? ja, det gör väl alla..
Brukar du läsa andras listor? jo
Tror du att du kommer bli något? nej. inte direkt.
Tror du på rymdvarelser? nej. inget jag funderar på direkt.
Tror du på ett liv efter detta? dör man så dör man.

Jag blir galen.

Jag önskar att jag var värsta
pluggisen, och fattade allt i skolan..
För matten, den är helt körd.




Nu har jag hittat det jag ska göra efter gymnasiet, men vad det är. Det är en hemlighet.

Overrated.

Det är många tankar som snurrar runt i huvudet på samma gång idag. Har vart otroligt tankspridd hela dagen och bara letat efter saker som jag egentligen inte borde söka. Jag fick ett sms av min Libresse kalender att jag skulle ha min pms nu (egentligen stämmer ingenting i den där jävla kalendern) men det kanske stämmer. För jag känner mig som ett stort gnälligt pms monster. Jag gnäller, klagar, skriker och är arg. Men samtidigt så är det så mycket annat som t ex. tankar som trycker på i bakhuvudet. Det är mycket med skolan och vänner osv. Jag vet inte riktigt vars jag ska ta vägen just nu, men det känns som det bara är en fas. Det går över.
Känns iallafall som jag är stressad över för mycket och behöver tagga ner och sluta störa mig på småsaker, time for changes.


Lejonet Lejonet Vecka: 43 (2008-10-20 - 2008-10-26)
Du vill bli omtyckt, precis som alla andra runt dig, men du skulle aldrig slå knut på dig själv för att förändra någons åsikt om dig. Eller skulle du det? Din nuvarande situation är unik. Ett utbrott av lite god vilja kan göra livet lättare för de flesta. Du har råd att bjuda på dig själv lite extra nu. Du har ett överskott av härlig charm.

Think now before it's to late.

Igår var en trevlig kväll, det blir lite tjaffs men det mesta löste sig! Och jag kom hem sådär vid 3 kanske.

Idag ska jag ta en lugn dag och åka med Camilla, Signe och Josse till Rosvik och bara mysa och se film. Det ska bli sjukt skönt. Att rensa huvudet lite genom att ta det lungt ett tag. Får väl ta en sjukt bra film, och godis! Mys :)

Just for you

FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG!
ikväll blir en bra kväll, ring!

For you to notice.

Torsdag. Den roligaste skoldagen på hela vecka. Plus att vi hade sändning idag så det var också skitkul. Vi har busat och stressat. Gjorde klar min prata direkt imorse och redigerade sen en massa till. Men Elisabeth vart nöjd, och det var jag också. Sen har jag mest busat runt med André, Ida, Jonatan och Ida. Men dagens problem blev när jag i sändningen skulle uttala Jonatans efternamn. Det var helt omöjligt. Slutade med att jag till sist sa det så snabbt så det knappt hördes vad jag sa. Men annars gick sändningen bra, blev så många olika rocklåtar också. Men vi ser ju sen nästa vecka hur det lät exakt. Men vi vart ett bra team, ett härligt gäng med lirare. Dömd Att Dö. Och annars så sprang vi mest omkring och busade, sjöng och såg på barnkanalen.
Förövrigt så har jag idag gått och prövat en korsett på Fröken April. Och sedan fick Kim följa med mig och shoppa. Blev en bh på lindex och ett bh-set på HM. Fint, för det behövde jag verkligen. Och snygga var dom också. Jag vart nöjd med min helsvarta bh med avtagbara band och min gräddvit-rosa spets set. Aldelens sådära supersött. Men som Sabina nästa sa så är det ju synd att man inte har någon att visa det för, har iallafall visat det för mamma nu och får väl visa Sanna imorgon, vi brukar visa uppskattning till varandras underkläder och saker. Vi är speciella vi två.

Och imorgon är det äntligen fredag! Ska försöka döda mig igenom psykologin, sen jobba in in MUM på hålet tillsammans med ettorna och sen så ska jag verkligen försöka hänga med på NKn och sen måste jag läsa på engelskan, fast jag fuskat och läst en sammanfattning av min bok på internt istället, lättare än att faktiskt läsa. Så ska väl sitta och fnittra och förstöra lektionen som Marie alltid säger att jag gör, nä nu skojade jag.
Och sen är ju äntligen skoldagen slut, och då måste jag hem och hämta saker och sen blir det kalas hos Camilla. Pizza och mys med en massa góa tjejor. Jag längtar och vet till och med redan exakt vad jag ska ha på mig!

Förövrigt så var dagens veta ganska roligt, kolla bara där under bilden!

Just be there.

Hej, idag har jag inget kul att berätta. NK-provet gick helt okej av det jag förklarade förståeligt.  Sen så åkte jag hem, promenerade med Maja ett tag. Och sen så for jag och min mamma på kurs, det var trevligt!

Imorgon ska jag åka tidigare till skolan, måste fan göra klart reportaget! För imorgon har vi sändning kl 15.00 på 89.3. Man ska ju tipsa folk att lyssna på det, men ifall ni gör det. Stäng av radion när mitt reportage kommer.

Tänkte göra en såndära lista nu också.

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: det gör väl alla ibland
Titta på dig själv i spegeln: för ofta!
Gnälla: för ofta det med!
Skrika: samma svar där med konstigt nog.
Sova: för lite dock
Ha ångest: jopp!
Skada dig själv med flit: haha nej!
Ta mediciner du inte borde ta: ja, typ nån rinexin eller nått..
Vilja dö: inte det heller
Drömma mardrömmar: ja!
Drömma sexdrömmar: ja, men mest om konstiga saker..
Ta droger: nej
Försöka vara annorlunda: nnja alltså
Klä dig i svart: varje dag
Gå till kyrkan: aldrig
Gå i skolan: för ofta
Ha sex: inte allt för ofta nej! HAHA
Ljuga: ja
Hata folk: ja
Lita på folk: ja, för lätt

VEM:
Saknar du: en känsla
Vill du döda: för många antar jag
Rörde dig sist: mamma typ
Vill du slå: hemlis!
Kysste dig sist: kristoffer typ
Vill du kittla: camilla
Kramade du sist: mamma
Vill du prata med: en expert på killar
Skrek du på sist: nyss
Vill du vara som: en speciell tjej.
Sårade dig sist: jag själv och speciellt utvalda
Vill du bli galet full med: tjejorna!
Gjorde dig riktigt glad senast: pöh, gud ingen aning..
Fick du sms från senast: sabina!
Ringde dig senast: caaaaamilla
Är vackrast på jorden: mina väninnor

HAR DU:
För många vänner: för få!
Förföljelsemani: nej
Tvångstankar: ja!
Någon annan psykisk sjukdom: nej
Någon fysisk sjukdom: nja
Någon skada: ja, lilltån!
Färgat håret: icket
Brutit några ben: bara fått en spricka i skallbenet och lilltån..
Några piercings: öronen.
Egen dator: ja!
Bra självförtroende: nej
Kysst någon: ja
Haft sex: ja
Köpt kondomer: nej, fått gratis bara :D
Tagit naken bilder: ja, typ
Sagt jag älskar dig till någon idag: ja
Bjudit ut någon: njaeeaeee
Varit kär: för kär, för tidigt.
Dumpat någon: ja
Stulit någonting: ja
Lämnat landet: ja!
Tuttat eld på nått: ja!
Gjort något olagligt: det har jag säkert också

HUR:
Går du: fult!
Svarar du i telefonen: haaaaaalå
Fördriver du tiden: dator, vänner el. tv.
Mycket pengar har du: sådär lagom
Tjänar du pengar: studiebidraaaaaaag!
Ofta diskar du: inte ofta
Ofta städar du: pass? :D
Många stör du dig på: för många
Ofta träffar du din familj: mamma varrrrrje dag

TROR DU:
Att du kommer bli något: förhoppningsvis
På gud: NEJ
På rymdvarelser: njae
Att folk tycker om dig:  inte alla, nej
På ett liv efter detta: ja!
Att fiskar kan tänka: ja!
Att du kommer leva länge: inte det heller







Vi upphör att älska oss själva, om ingen annan älskar oss.

Lost.

Och nu är jag så less på att plugga så jag bara vill gå och gömma mig.
Som ni ser på bilden så försökte jag göra det idag, men var ändå tvungen att fortsätta plugga på.  Jag, Signe och Camilla har suttit på kh sen klockan 2 till klockan 8. Men får ändå inte in den där förbannade nk'n i huvudet!
Förvrigt borrade jag mitt hål i tanden imorse, och det gjorde ont. Sen har jag absolut inte gjort något i skolan. Absolut ingenting.

Men nu ska jag försöka vara positivare, och peppar fredag!

Carry us home.

Nu har jag försökt plugga massa, jag har läst och skrivit halva. Och imorgon måste jag då göra resten. Men jag kan inte och räknar fortfarande med ett IG. Får väl skriva fusk på armen eller nått!
Och jag har fortfarande så sjukt ont i min tå. Mamma och jag försökte tejpa de nyss, men det gick ju bara sämmre. Nu kan jag inte gå då heller. Det blir inte ens bättre, men inget kan man göra åt det. Får väl halta fram och inte kunna springa på hundra år. Och jag som är så sugen på att använda typ mina pumps nu innan snön kommer, men inte kan man det inte. Nä för då mosar jag min tå ännumer. Och mina andra knölar på fötterna gör ännu ondare. Jag kanske tar och sågar av mig fötterna? Ja!

Nu skulle jag verkligen behöva en uppiggare, någonting som gör mig sådär superglad igen. Det var så längesen sist jag var sådär superglad. För nu känns allt bara surt och ensamt.

She said.

Hej, här sitter jag intryckt i mitt lilla hörn i mitt rum. Jag sitter här med en stor kopp te och en liten knölig NK bok. Jag försöker plugga in dom 40 sidor i har till provet på onsdag men får verkligen inte in det i huvudet. Det går helt enkelt inte. Jag skriver och läser och läser om och suddar och skriver nått nytt och läser igen. Jag saknar "testa dig själv" frågorna som fanns i alla mina NO böcker i nian. Nu måste jag bara sitta och fatta ingenting av någonting. Omöjligt.
Från en sak till en annan, så ska jag till tandis imorgon och borra två hål. Och jag tycker det är så otroligt hemskt. Jag är livrädd för tandläkare och allting gör bara ont. Dom bedövar inte och slarvar och det ilar och det skär i hela huvudet. Jag hoppas iallafall den här tandläkaren är bättre än den förra, hon slarvade ju med allt och fick göra om allt 100 gånger.

Nä, nu ska jag ta och försöka plugga in alla sidor. Inte för att det går, och jag räknar tillochmed med att få IG i NKa. Eftersom jag inte fattar någonting.

Fades away.




Stort hjärta.


Graivity.

Den här listan har tagit hela jävla dagen att göra för att blogg tjorvat så mycket, så njut av den medans jag njuter av min nk-bok, chokladbollar och ett glas cola. Kanske kastar in ett vanligt inlägg sen innan sängen!


Du själv:



Du själv och en av dina bästa kompisar:


Någon du gillar


Någon du gillar och ganska nyligen träffat


En tid du gillade


Någon du saknar


Den artist du lyssnar på nu


Din favoriträtt

(har ingen)

Ett fritidsintresse

(bland annat musik ju)

Någon du tycker är snygg



Dig själv för ett tag sedan


Några du alltid har kul med


Ett "bill och bull" par



Den du senast fick sms av


Den du senast haft känslor för

(alltså, jag vet inte riktigt.. osäker)

Någon du var mycket med förra året


En tjej du gillar


En kille du gillar

(som vän alltså, så ingen missupfattar.)

Din favoritfilm

(en av dom alla)

Sing there own song.

Söndagar är sådana där meningslösa dagar egentligen, som alla tror eller ja iallafall min mamma att då ska man göra allt man inte gjort under veckan. Man ska städa, plugga, fixa och dona osv. Jag har nu dammtorkat och plockat undan i mitt rum, ska ta in en flytt-kartong och flytta ut tusen saker jag verkligen inte behöver. Ska bli skönt. Sen borde jag plugga NK och MA också. Men jag kan inte ...

You wanted all your life.

Ikväll var en bra kväll, bio med Camilla, Signe, Elin & Ida. Sen film med Sabina, Markus, Linnea, Simon och Ante. Perfekt. Och det är faktiskt mellan 20 - 30 personer som läser min blogg varje dag. Puss på er iallafall!



it's a dream, and i know that it's not worth dreaming.

Mill my mind.

Igår var väl inte en såndär hejdundrande kväll, det mesta gick dåligt. Jag och Maja gick iallafall till blackis med David och Robin (?) och kollade läget. Men alla åkte ut lika fort som in, massa poliser kom och allt var grötigt. Träffade en del gott folk och en del idioter. Men för det mesta var det bra! Men sen blev vi less, jag och Maja gick till henne ett tag och såg tv. Sen for jag hem och sen kom stackars David hit och lånade en sovplats när han inte hade nyckel hem! Stackaren.

Nu ska jag på stan, sen bio och sen kanske jag skulle vara med Sabbi. Vi ser ju, hör av er!

Lad mig se lidt sved på din krop.

Jag sitter fortfarande här med cola och stortröjan. Har dock städat mitt rum och hör och häpna spelat lite the sims som är ett grymt tidsfördriv! Ida och Mattias påstod här om dagen att jag borde börja spela WOW. Lät fan lite kul, men tror ändå inte min dator skulle palla det och jag skulle säkert aldrig orka spela. Iallafall, jag ska snart ta och äta lite mat och se över vad man möjligtvis kan ha på sig ikväll. Och sedan ska jag sitta och vänta på Maja, och Jonna (?) vet dock inte om hon skulle umgås med oss. Men sen hade vi väl tänkt fara ut ett tag iallafall. Får väl se vars kvällen tar oss!

Åh, vad jag saknar sommaren!

Men det väntar att se.

Nu är jag arg, fick IG på labb-rapporten på nkn. Marianne gnällde om allt, och sedan går jag ner mot engelskan och då gnäller Marie på att jag alltid stör och förstör lektioner typ. Men jag är väl direkt inte den ända som pratar?
Så nu ska jag ta och återhämta humöret. Så jag har krupit in i den perfekta mysoutfiten. Kristoffers tröja, som bara är för mysig, leggings och ett enormt linne. Sjukt bekvämt. Plus då ett glas cola, choklad och lite Killswitch och Dashboard i högtalarna. Jag älskar mina ensamna timmar hemma på eftermiddagen.


Jag gav upp för längesen.

Försov mig imorse, sjävklart! Vaknade halv 12 i full panik när mamma ringde. Klädde på mig och åkte med mamma till skolan. Jag och Ida satt och redigerade, fixade ihop pratorna, men där vid 5 när jag bara hade kvar min sista prata så var det någon som hade snott studion! Så nu måste jag ÄNDÅ jobba på tisdag och torsdag. SUG. Sen så for jag hem, och sen for jag och tränade! Så imorgon kommer jag ha träningsvärk som en gnu.

Nu är jag less, och borde sova!

And now i miss you.

Nu är klockan 3. Och min mamma skulle nog döda mig om hon märkte att jag var vaken nu, så förlåt mamma. Men jag var tvungen att se hela filmen.
Jag såg, PS. I Love You. Och det var nog den bästa filmen jag sett på länge. Jag har gråtit floder så alla mina kuddar är blöta. det låter hemskt och det är det också. Den fick mig verkligen att tänka till. Det var iallafall så längesen jag verkligen tömde ögonen på tårar. Och det behövdes, jag lättade på hjärtat ett antal kilo, aldelens själv. Men det känns ändå inte bättre.

Jag har en sådandär period nu igen när jag bara saknar ALLT som varit. Jag saknar alla människor, alla minnen, alla stunder. Jag saknar bara allt. Som vanligt då.

Solen står högt över taken.

Idag är det onsdag, en aldelens vanligt lång tråkig onsdag. Sände på morgonen "plump". Det gick åt helvete, och Jan-Ivar var missnöjd. Typiskt. Sen hade vi idrott, utan lärare. Så vi busade på inne i salen och body-pumpade och sen så sprang vi mest omkring och lekte. Sen hade vi ett så förbannat onödigt mentors-möte? Hans är ju helt otroligt värdelös mentor. Han sa INGET om klass fotot, frågade om vi visste om orienteringen IMORGON och berättade om vad dom mänskliga rättigheterna är. Det är väl det man ska lära sig på mentors va? Sen satt vi iallafall jag, Ida och Sanna och försökte skriva dom där jävla pratorna. Men det gick ju som det gick för mig.. Sen gick jag iallafall och klippte mig. Sen åkte jag hem och väntade i 100 år på mamma, vi åt och for till mormor. Sen så åkte jag och var med Maja och Jonna ett tag. Mysigt!


Imorgon är det ju somsagt orientering hela dagen ute vid arcus, men jag ska inte vara med pågrund av min bryta lilltå. Kan ju förfasiken knappt gå, ska jag ut och springa i skogen då? Nej. Så jag ska försöka ta mig upp där vid 9-10 och fara och dra igenom mitt nya gym-pass. Och sedan ska jag till skolan och redigera klart och försöka spela in det sista, så mitt reportage blir klart!

Men jag önskar lycka till, till alla som ska orientera imorgon! Godnatt :)

Watch out.

21 augusti 2006                         15 oktober 2007


8 oktober 2008

Jag vet inte, men jag ser en viss likhet i håret..

We'll talk then.

Hej :)
Nu sitter jag i Rosvik, nyduschad och aldelens super fresh!
Var och gjorde min introduktion idag på Inpuls, och det gick jätte bra. Sandra gjorde ett fint program med en massa olika saker, främst för axlar och rygg eftersom jag har så pass ont där. Men nu gäller det bara att komma igång! Men det ska jag ta och göra också.
Nu ska jag och Camilla krypa ner i bäddsoffan och se Jurassic Park, The lost world. Längesen, och det ska bli mysigt och jag vet att ni är avundsjuka.

Btw, jag hatar skolan! Godnatt!

So if you're asking me.

Godtisdag! Igår så kom Camilla och Signe hit och sov med mig för min mammsi var borta. Dom hade med sig sina datorer så vi satt här och var super-fräna och lanade. Eller ja, snarare satt vid varsin dator och pratade.. Ungefär. Och sen såg vi nattbuss 807. Och det var väl inte den bästa film jag sett, men inte var den SÅ dålig. Bara mystiska värderingar i den, den har som inget sådär direkt budskap om att det är fel att vara rasist eller att det är fel att mishandla någon. Utan till och med poliserna misshandlar killar bara sådär.. och en sak till jag bara fattar inte är hur Sören (han på bilden) kan få sitt hår att stå sådär rakt upp. För han har ju en sådandär tuppkam, men hur i helvet får man den att stå rakt upp? Men i övrigt känns det bra att ha sett filmen iallafall. Aja, nog om filmen nu..
Iallafall imorse när vi vaknade så ville jag dö, var så jävla trött! Och sliten. Men pallade mig upp och orkade med mina 3 lektioner. Och sedan så sprang jag några ärenden och sen for jag och Camilla hit ett tag. Men nu har hon farit hem till Rosvik.

Nu ska jag ta och laga mig middag för idag är det nämligen dax att inviga träningskortet! Har min gyminstruktion idag. Underbart ska det bli att få verkligen komma igång. Och efter jag tränat ska jag ta och fara till Rosvik jag med. Bara för att, det ska bli mysigt!

Nu blir det mammas köttfärssås och makaroner!

Sommar -07 & -08!



Lad mig se dig gå frem og tilbage
Fra side til side
Lad mig se dig gå op og ned
Kom nu, bliv ved
Lad mig se lidt sved på din krop
Baby, lad være at stop'
Temperaturen stiger
For vi': Hot, hot, hot, hot, hot!

I still need you..

Jag tror det  var månader sen jag var såhär jävla trött sist. Kunde verkligen inte somna inatt. Såg efterlyst och vart förbannad, ringde och skällde ut Kim för att killar var idioter. Det kanske inte var så snällt, men jag var arg! Sen la jag mig och skulle lyssna på musik så jag skulle slappna av, jo tjena! Låg och sjöng med och vart bara piggare och piggare. Och när mamma kom in och sa hejdå så kunde jag bara svara MMHHHH. Och nu när jag väl kom upp ur sängen vill jag dö, kanske åker hem på hålet, för jag kan inte missa min första lektion och heller inte min sista. ÅH, nu vill jag bli HELT frisk!!

Och jag hatar att åka gymnasiebussen, jävla skit!

Nu kan det vara för svårt.

Idag vart det en sån-dära sen dag. Eftersom jag gick och la mig där vid 3 men fastnade sen i någon film som hette Jump In. Men det var en så otroligt söt kille med så jag var tvungen att kolla. Och sen var filmen sådär gull-bra. Så jag såg hela och sen kunde jag inte riktigt somna förens vid sju.
Så idag vaknade jag inte förens vid 3. Tog det aldelens för lugnt. Sen kom Maja. Vi åkte iväg till stan för att försöka byta buss. Men eftersom det inte gick någon buss till Björx - dit vi skulle. Så fick vi åka till Porsön och gå därifrån. Vi skulle iallall till Jonas. När vi väl kom fram så satte vi oss ner och spelade gh med David och Adam. Jag ägde! Men sen fick vi tråkigt så vi bakade oss en kladdkaka, och den vart aldelens för kletig. Men god. Och sen for Adam och då såg vi Good Luck Chuck. Och den var ju skitbra. Sen kom mammsen och hämtade oss och nu tänker jag snart lägga mig och se en film. Undra bara om jag orkar ha datorn i sängen och se PS. i love you. Eller om jag ska se någon annan film som jag redan sett 3000 gånger. Vi ser ju. Nattinatt.

Time is running out.

Kvällen bestod då i mestadels av 40års klaset. Det var trevligt. Jag och Camilla satt mest och pratade med hennes bröder och deras vänner och bekanta. Åt underbart god mat och glass. Sen satt vi mest och pratade och njöt av livet i hennes rum. Jag älskar dig Camilla. Och nu är jag trött som en gnu, ska sitta här ett tag och njuta av Muse. och sen så blir det godnatt! :)

-

Maskinen feat. Lazee, ADL & Timbuktu - Be Quiet




Sabina har fått mig att fastna på den här låten! Det är ju inte min direkta musikstil egentligen men jag har fastnat på den iallafall för den är så skön! Gör mig sådär super-pepp!
Nu ska jag snart börja göra mig fin inför ikväll, men den stående fråga. vafan ska man ha på sig!?

That knows somebody

Hello friends!
Idag så tänkte jag ju skippa psykologin och bara gå på dom tre sista lektionerna, men där när jag vaknar vid 10 så värker min fot så himla mycket så jag stannade hemma helt istället. Ska på Anettes 40års kalas ikväll och tänkte att det är väl smartare att kunna gå då istället (egentligen inte men jag vill hellre det). Och jag har ändå NK och Engelska böckerna hemma, så då kan jag ju läsa igenom det idag lite granna iallafall. Men nu först och främst ska jag hämta mig lite mat och lägga mig och se Tjorven, Båtsman och Moses. En av mina nya 4 Saltkråkanfilmer. Jag älskar dom! :)


Old, but gold.

Hejhej i stugan! idag har jag haft ljud hela dagen och redigerat och intervjuvat. Sanna och jag fick leka i bollhavet och kasta med kulor och spela lite pingis. Det var kul! Sen for vi till skolan och redigerade massa. Och jag tror faktikt det kan bli bra, ska bara lägga in lite prator (för er som nu inte vet vad det är så är det som "mellan-snacket" i ett repotage eller hur man nu ska förklara). Men sen så for jag hem, åt och for till stan med Jossi. Handlade mig ett linne och ett par vantar. Sen mötte jag Sabina och Linnea och gick omkring med dom ett tag. Stan var ju kvällsöppen till nio.
Imorgon ska jag skippa psykologin, för min fot gör så ont just nu att jag vill grina. Och den lektionen är faktiskt inte super viktig. Utan satsar heldre på att kunna GÅ på nk'n som är viktigare. Engelskan och MUM skiter jag egentligen i om jag missar eller inte..
Men nu tänker jag försöka sova. Men först tänker jag låta er läsa en gammal men god text snutt som jag tänkt på hela kvällen. Meningen med den, får ni lista ut själv! Dröm om mig, nattinatti!

Now they're going to bed
And my stomach is sick
And it's all in my head
But she's touching his chest now
He takes off her dress now
Let me go

And I just can't look its killing me
And taking control
Jealousy, turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay.





Signe, det går som ihop i alla väder!
Även om vi inte är perfekta.

En lögn i vackert väder.

Hallå, idag har det inte hänt nått vidare roligt och inget vidare speciellt sådär. Så jag har väk inget att direkt berätta. Men vi har gjort det mesta till MDK radioprogramet plump. Och satt över till 5. Farit med mamma till Storheden och shoppat lite på Lindex och HM.

Puh, imorgon har jag min intervjuv med hon på lekterapin i sunderbyn. Jag är nervös, men Sanna ska följa som psykiskt stöd! Så jag klarar mig!

Förövrigt så är meningen med bilden att jag vill ha min säng på golvet igen, det var mycket mer mysfaktor när soffan stod sådär. Nu är det så.. stelt! Kanske sågar av benen i smyg.

Och jag älskar dig mamma, du är den bästa som finns i HELA världen.

RSS 2.0