I can't let you know.

Här sitter jag i Prästholm och räknar matte. Idun ligger och sover på golvet brevid mig och ibland tittar hon upp lite argt på mig för att jag inte gick en längre promnad med henne. Men jag har inte sagt åt henne att vi ska gå längre sen. Hade jag iallafall tänkt.

Idag har jag iallafall klivit upp klockan 11. Vilket var fantastiskt skönt. Låg och drog mig ett tag och sen åt jag en smaskig lunch bestående av min favoriträtt Anjas köttfärsbiffar fyllda med philadelfia. Sen traskade jag och Idun  ner till forsen och busade en sväng. Och nu sitter jag här med matteboken och ala papper till den över hela köksbordet. Jag är ganska trög på matte och förstår ungifär hälften av det jag än sålänge gjort. Men sen ikväll så skulle jag få mer hjälp.

För jag förstår verkligen inte:
"Ett tal är fem gånger så stort som ett annat. Talens differens är 24. Vilka är talen?"

Nu ska jag slå huvudet i matteboken igen. Vi hörs sen sailors.

This heart.

Idag hade vi en lång föreläsning om droger. Den var enbart tråkig och jobbig. Så vi gick efter första halvan. Så travade vi ett gäng på stan. Köpte mig en plånka. Välbehöft eftersom mina kort och pengar bara rullar omkring i antingen jackan eller i väskan. Och nu kan jag äntligen bära med mig alla kort. Inklusive HM-kortet och CSN-kortet. Och även larmkortet till skolan. Och så kan jag faktiskt bära med mig pengar. Utan att dom blir ihopknälade till en lite boll.

Ikväll ska jag iallafall fara till Råneå och sova hos min moster. För vi är "lediga" imorgon och jag behöver en massa hjälp med matten.  Och eftersom hon är mattelärare så blir det fantastiskt bra. Och imorgon får jag då spendera busandes med Idun hela dan och promenera och mysa. Jag har väll iallafall datorn med mig så jag får väll försöka klämma in ett inlägg ikväll eller nått.

Men jag är nyfiken vad alla 92or  valt för gymnasie, så om ni valt. Släng in en kommentar ;)

Just like the wind.

Jag tänkte försöka bli en mer aktiv blogger. Men jag får väll lägga lite tanke till då också så jag ska försöka iallafall!

Sitter här iallafall och spånar på ideér till mitt hår. Fick en inpuls att vilja klippa av mig långhåret och göra någonting roligt med det. För med mitt lång äckel hår kan man nämnligen inte göra så mycket mer än hästsvans eller fläta. Och hur spännande var det? Så kanske en axellång brun kreation vore nått? Om kanske 10 år. När jag äntligen samlat mod till det.

När man sitter och inbillar sig själv att det faktiskt kanske betyder nått fortfarande och tre minuter senare får man nästan som ett svar på att det faktiskt inte betyder någonting alls. Jag trodde faktiskt att det skulle vara speciellt för dig med inte bara ett "ja, mh! det var bra." Jag blir så besviken på mig själv för att jag ens tror. Jag borde ge upp och sluta ge dig chanser på chanser. Men det går inte att bara "klippa" som dom sa. Sluta tänka.

JAG SAKNAR SOMMAREN SOM TUSIKEN JUST NU.
Fast jag idag mest har haft lust att köpa en skoter och ge mig ut på en låg skotertur på isen. Visst låter det mysigt med skoter och fika sen ute på isen långt borta? Synd bara att ingen jag känner ens äger en skoter typ. Eller okej, Conny. Men den jäveln har ju flyttat ifrån oss nu. Lyllo han.

Bara för det. Drar jag till med lite sommarbilder! :)


I need so much more than empty conversation filled with empty words.

Jag förstår verkligen inte hur du tänker och jag behöver en förklaring. Eller så lånar jag snart saxen för mitt tålamod börjar verkligen rinna ut. Jag hoppas du inser det snart. Gärna imorgon. Jag behöver att du tänker till och inser hur läget ligger till och inte fortsätter flyta omkring på din lilla livbåt som förhoppningsvis snart sjunker. Tack på förhand.

Förövrigt går det mesta rätt segt just nu. Orkar inte sova, är övertrött och Conny och Albin är sociala med mig. Lovin' it. Allting går jätte sakta. Skolan går käpprätt åt helvete. Jag klarar verkligen inte av den just nu. Jag orkar inte plugga någonting alls. SEGT. Samhälls uppgiften är egentligen ganska lätt. Men jag gar mig inte mod till att sätta mig ner och tänka mig in i den. Och matten ska jag iallafall till Råneå och göra på onsdag! Och samtidigt passa på att mysa med Idun. Jag ska försöka göra den här veckan så bra som möjligt. Genom att försöka sova mer. SKÄRPNING.
Men vill jag inte säga idag. Mer än att jag ska numera försöka skaffa mig ett nytt liv. Ett roligare liv. Hejdå.

Det är bara jag.

Idag när vi såg beck filmen så tänkte jag till. Hur jävla bra är egentligen inte Beck och Wallander filmerna? Alltså allihopa är ju speciella och har egentligen inte en handling man behöver följa från film till film. Utan bara en spännande och ibland förutsägbar handling som riktigt ibland får tankarna på spår. Man kan som följa med och kanske komma med egna tanka om vem mördaren kan vara.
Personligen har jag ett litet starkare hjärta för Wallander men det är absolut inget fel på Beck. Men Wallander föll verkligen i min smak. Synd är ju bara att Johanna Sällström som spelar Linda Wallander olyckligtvis tog livet av sig. Synd, för jag tyckte verkligen om henne som Linda. Och just Ola Rapace gör ju sin stora del också. Fantastiskt må jag säga.

Och fan vad jag känner mig stolt över mig själv. Jag mår ganska så rejält bra just nu. Det mesta känns faktiskt himla bra. Förutom skola, men det är väll ingen som tycker om den. Men annars så känns allt ljust och fint.
Mycket tack till mina lyktstolpar.
"Vänner är som lyktstolpar, dom gör inte vägen kortare. Men dom gör den lättare att gå."

-

Dagens frukost: macka och oboy<3
Dagens händelse:  daggebarre
Dagens planer: se harriiieewww och sova
Dagens vill ha: TV
Dagens saknad: helgen.
Dagens drog: mösik.
Dagens tråkigaste: mammas tjat :)
Dagens finaste: C, L & S
Dagens önskan: "jag vill vara snyggare"
Dagens måste: bli snyggare
Dagens dricka: äppelcider ala' ica
Dagens köp: DAGGEBARRE
Dagens mat: sallad ala' rbeccis
Dagens sjuka: muskel
Dagens kärlek: sötis.
Dagens mående:  gnuiskt trötthet
Du har på dig: snobbenpyrre<3
Du blev glad när: jag tittar på bilder.
Är du kär nu: ääwäwäahsj, jag vet inte?
Du blev arg när: besvikelsen.
Du längtar efter: HELGEN OCH NÄSTA HELG!
Dagens låt: Hey ya remixen (A)
Dagens frisyr: lugg och fläta :)
Dagens smink:  mascara och skuggor :)

Everywhere i turn.

Det blev fan inte bättre. Jo, just för stunden. Men stunderna efter. Kändes bara ännu värre. Jag pallar inte det här mer. Hela veckan har gått fint. Igår gick jätte bra. Men idag gick inte bra alls. Verkligen inte alls. Åh, jag vill bara härifrån. Snälla riddare i rustning kom och rädda mig nu. Jag är så jävla besviken på människor runt mig just nu och förstår verkligen inte hur dom tänker. Och jag vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska säga. Jag vill att nått spännande ska hända. Nått roligt spännande. Jag vill ha äventyr och en massa roligheter. Men dom verkar aldrig komma. Jag tror jag ska sluta försöka. Jag tror jag ska sluta försöka göra allting bättre. För varje gång jag försöker så blir det fan bara värre. Och allting går sönder en bit mer. Men jag kanske ska lyssna på råden jag fick, att jag ska klippa. Men samtidigt vågar jag inte klippa helt. Jag vågar inte lämna det bakom mig. Det känns som om att det kommer komma tillbaka och bita mig i ryggen och den här gången 100 gånger hårdare än dom andra gångerna. Jag vill finna någonting som bara skulle kunna göra det bättre. Någonting som kanske skulle kunna lägga plåster på såren en aning. "But no one likes a sad face". Så jag kanske bara borde ge upp helt. Här och nu?

Jag vet inte.

And they keep watchin'

Jag har verkligen ton med ångest över skolan just nu. Över att vi har en massa läxor jag inte kan göra. Och lämnar in halvbra eftersom jag är så jävla trött på allt som har med skola att göra. Speciellt individuella studieplaner och inrikringar och A och B kurser. Så jävla tjorvigt allting och A-märtis är ju skev i huvudet. Och hon förklarar som en kratta. Mina framtida yrken står iaf mellan polis, psykolog och någonting annat spännande. Jag är en sån bestämd människa. Ja va bra. Det är så jävla mycket just nu och jag behöver en paus. Och snart kommer den förhoppningsvis!
Jag funderade där idag på att skaffa mig en nyttig livsstil. Sen kom jag på att man inte ska dricka cola och äta godis då. Så jag gav upp iden och tänkte bara på träning istället. Borde ta tag i nått gymkort eller nått. OM jag orkar.

Annars så känns allting rätt bra just nu, igårkväll gjorde mig glad. Och jag gissar att helgen också kommer göra mig ganska glad och lyfta mitt humör en aning! Godnatt på er.

Ögonsten;-*

On my own.

När en tjej..
Är tyst, (så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud),
Bråkar med dig, (tänker hon väldigt djupt),
Tittar på dig med ögonen fulla av frågor, (så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida),
Svarar jag mår bra efter några sekunder, (mår hon inte alls bra),
Tittar sorgset på dig, (undrar hon varför du ljuger),
Lägger sitt huvud på din axel, (så önskar hon att du är hennes förevigt),
Försöker få kontakt med dig varje dag, (då söker hon din uppmärksamhet),
Smsar ofta, (vill hon att du svarar åtminstonde en gång),
Säger jag älskar dig, (menar hon det),
Säger att hon inte kan leva utan dig, (då har hon tänkt klart att du är hennes framtid),
Säger att hon saknar dig, (så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör)


Livet är tråkigt och gymnasiet suger!
Och idag fyller min mamma 50. Grattis :)

-

Dagens frukost: ingen mat alls.
Dagens händelse: kindpussar.....
Dagens planer: cola - sova - dö
Dagens vill ha: massage
Dagens saknad: pass.
Dagens drog: salta pinnar
Dagens tråkigaste: mammas kalajs.
Dagens finaste: camilla.
Dagens önskan: ta mig härifrån gåger 100.
Dagens måste: dricka cola.
Dagens dricka:  cola´? :o
Dagens köp: ehm, inget.
Dagens mat: massa gorm.
Dagens sjuka: muskelvärk
Dagens kärlek: salta pinnar
Dagens mående:  ångest
Du har på dig: pyjamas.
Du blev glad när: jag tog mig pyjamasen,
Är du kär nu: pass.
Du blev arg när:  kindpussningen
Du längtar efter: nästa helg.
Dagens låt:  irreplacable kassa remix.
Dagens dusch: imorn.
Dagens frisyr: lugg och snoddas fan
Dagens smink:  samma som alltid.

But who said that I wasn't right?

Jag ska egentligen inte blogga nu. Jag ska se national treasure och sova. Men den bär så mycket minnen så det är svårt. Men jag tycker den är fantastisk och ska tvinga med mig nån att se den på bio med mig. Förövrigt så går det mesta rätt segt just nu. Skolan failar och jag failar med den. Jag måste väll helt enkelt kämpa mer. Även fast jag inte har någon lust eller ork att göra det alls. Men jag får helt enkelt försöka, precis som med allt annat just nu. Men alla säger att det ska bli bättre så jag väntar på det! Fast jag nog vet det innerst inne själv, att allt kommer bli bra.

Imorgon ska min kära mamma ha sin 50års fest. Vilket jag inte ser fram emot alls. Jag har inte den orken riktigt, men jag har gett mig fan på att jag ska klara av hela kvällen. Med Camilla som mitt psykiska stöd och tekniska support. Men hon har väll bjudit in ca. 70 personer. Och typ 30 st kommer komma tydligen. Men det löser sig! Jag kan annars alltid rymma eller gömma mig.

But hey honey, we can do it all.

We lost it.

och det är nu jag tänker på alla minnen. på alla gånger jag legat med huvudet på din bröstkorg och blundat. och bara önskat att jag kunnat ligga där förevigt. och med varje andetag vi drog i takt till varandras så växte det nånting mellan oss. nånting starkt. det där vi trodde skulle hålla sådära sjukt länge. det där vi lovade varandra att vi skulle vara försiktiga med.
men vars trampade vi fel?

sen tänker jag på alla gånger jag bara suttit där i din stora svarta stol och bara tittat på dig som legat där i sängen halvsovandes men ändå så sjukt irriterad på att jag bara satt och tittade på dig. eller hur du la huvudet i mitt knä och jag bara kunde sitta och leka med ditt hår medans du mest såg ut att hålla på att somna. eller alla gånger vi sett film, när filmen mest gått åt att ligga och titta in i varandras ögon. eller bara ligga där brevid dig. och höra dig andas sådära tungt.

tänk att får ligga där nu. i din stora säng. och bara ligga där och nypa mig själv i armen för att kolla om det verkligen hände. tänk att får ligga sådära med benen över dig. på det dära sättet som vi alltid låg. eller att för höra dig viska 'jag älskar dig, jag går ingenstans.' dom stunderna jag verkligen tänkte 'shit det är nog här jag hör hemma. det är nog med dig jag är lyckligast.' eller att få ligga och blunda och känna den starka lukten av din puma parfym blandat med lukten från ditt hårgelé som nästan luktade godis. att få somna i dina armar medans du blåste bort håret i min nacke eller strök lätt med dina fingrar över min ryggrad.

men du gick iväg..
och lämnade mig ensam kvar.
och jag var verkligen lyckligast i världen med dig.

I want to breath you in.

Dag 2.
Känns fortfarande som ett rent helvete. Men jag har bestämt mig för att det ska gå bra det här. Och nu när ja ofrivilligt kastats ut i världen igen så kan jag ju inget annat än att lära mig att gå igen. Trots att det känns som bambi på hal is så ska det gå. Och eftersom min bloggs statistik igår gick från 10 stycken på en dag till 52 så kändes det som om att jag är viktig! HAHA! Och just därför ska jag inte prata om det alls. Så ni som kom för att läsa om mig och Mattias kan lika gärna lägga ner nu.

Utan jag har bestämt mig för att ändra på mig själv nu. Mjukisbyxorna får bara användas hemma och fler par jeans och tunikor ska införskaffas. Jag ska helt enkelt sluta se så jääääävla sunkig ut. Och börja annvända ringa, armand och finare smycken. Jag ska helt enkelt försöka se så bra ut som möjligt helatiden. Och försöka må bra.

Och eftersom det har nått botten så kan det endast bli bättre. För man kan inte komma längre ner än såhär.

Och tack till alla underbara vänner och människor som stöttar och förstår :)

Music just sounds better with you..

akon - don't matter
akon - moonshine
akon - blame it on me
all saints - never ever
atomic kitten - someone like me
avril lavigne - girlfriend
avril lavigne - when you're gone
basshunter - mellan oss två
bloc party - blue light
bone thugs feat. akon - i tried
beväpnad tjockis - vi ses i sommar

christoffer - erika du aer mitt allt
crossfade - invicible
crossfade - so far away
crossfade - someday
crossfade - never coming home
danny - tokyo
danny - if only you
david guetta - baby when the lights go out
dina feat. deejay - bli hos mig
dole - ensam
dole - jag blöder kärlek
fergie - big girls don't cry
fergie - clumpsy
flipsyde - skipping stones
fort minor - where'd you go
gavin degraw - follow through
grits - ohh ahh
gummy bear - gummy bear song
gwen stefani - 4 in the morning
gwen stefani feat. akon - the sweet escape
gym class heroes - naked peekabo
gym class heroes - cupids chokehold
hinder - better than me
imogen heap - the moment i said it
imogen heap - candellight
INCU - you're my sun
ison och fille - hela dan varje dag
joe - no one else
josef zakrisson - kom nära
josef zakrisson - lys min väg
joseph arthur - honey and the moon
keith urban - whenever i run
kelly clarkson - never again
kevin michael - it don't make any differense to me
kobojsarna - sång om ingenting
lars winnerbäck - kom änglar
lars winnerbäck - om du lämnade mig nu
leona lewis - bleeding love
leona lewis - yesterday
lil'rain - adore u
limp bizkit - behind blue eyes
lucky twice - lucky
mange schmidt - glassigt
mange schmidt - jag talar ut
maria mena - sorry
maria mena - just hold me
maroon 5 - better that we break
maroon 5 - she will be loved
mika - lollipop
million styles - miss fatty
miss li - oh boy
nelly ft. tim mcgraw - over and over again
ne - yo - all because of you
nelly furtado - say it right
one republic - goodbye apathy
paramore - fences
paramore - misery business
paramore - we are broken
plain white t's - hey there delilah
raymond & maria - ingen vill veta vars du köpt din tröja
regina spektor - samson
rihanna (feat. jay-z) - umbrella
rise against - swing life away
skillet - better than drugs
skillet - those nights
skillet - will you be there
skillet - you are my hope
snook - älskling jag är hemma nu
snook - har du tänkt på din egna begravning
snook - inga problem
snook - lejonhjärta (feat. organism 12)
snook - låtas som att det regnar
snook - såpbubbler
snow patrol - chasing cars
staind - so far away
staind - right here
susie suh - all i want
switchfoot - always something
the fray - how to save a life
three days grace - over and over
timbaland ft. nelly furtado & justin timberlake - give it to me
timbaland ft. one republic - apologize
vincent - don't hate on me
within temptation - what have you done now?
Wyclef Jean ft. Akon, Lil' Wayne & Niia - Sweetest Girl (Dollar Bill)


29/3 -07   -    01/01 - 08 <3
tack för allt.
du är min bästa vän och den bästa människan som finns.
David Mattias Wikström.

RSS 2.0