Men jag känner ingen skuld.

Ta mig till det där stället. Där människor är precis som jag.
För här förstår jag mig inte på någon. Jag förstår mig inte på hur människor tänker och agerar. Hur dom fungerar. Jag vill träffa någon jag förstår mig på. Någon som förstår sig på mig. När du inte behöver förklara utan bara behöver säga A och B bara kommer automatiskt. Men nuförtiden verkar det ju som om att det inte ska vara så. Nu ska alla vara starka individer som inte alls behöver förstå varandra utan att det bara går av sig själv.

Jag har mycket i huvudet just nu. Men för det mesta är det pengar och hur jag ska överleva det kommande halvåret innan sommaren. Men våren är ju alltid lättare än vintern. För skola är inte det roligaste som finns direkt.

Och nu överväger jag att beställa twilight böckerna. Fan va otroligt nördig jag är.

'

Vad gör vi här egentligen?

- Inget svar.


Men med Twilight soundtracket på högsta volym i högtalarna.
Känns det iallafall lite bättre. Lite.

Glory is forever.

Nu kan jag ta och snabbt summera ihop helgen som vart.
I fredags så hade vi en massa skola, och sedan så for jag hem en snabbis och sen till stan. Jag, Ida, Elin och Signe käkade på max och inväntade Anna och Camilla. Och sedan såg vi Twilight. Århundrades bästa film, helt klart!
Efter det så drog jag mig till AnteÅ där Sabina var. Vi inväntade sedan Markus och drog vi iväg. Efter det var det inget spännande. Så vi tog oss tillbaka till Ante där vi såg nya Bond. Sen for jag hem och sov.

Idag så vaknade jag av ett ryck och en rad av mystiska händelser. Jag gick omkring och gjorde ingenting. Sen ingenting och sedan ingenting. Pratade med Signe och bestämde att FAN, det blir bio idag igen. Så hon kom hit vi gjorde ingenting och mat. Sedan for vi till staden och såg Twilight en gång till. Ja ni läste rätt, jag har sett den två gånger på samma helg. Och då betyder det att jag är såld. Men iallafall, efter bion tog jag mig ett tag till Camilla och sedan så skulle jag och jobba. Jag begav mig till Anatolia och ställde mig i garderoben. Där har jag sedan stått och pratat med fulla och glada människor, lyft handväskor med tegelstenar i och jackor tunga som hus. Men kul var det.

Men nu är jag iallafall hemma och ska se desperate och sen sova. Imorgon är det ju skylt söndag. Man borde ju nästan gå. Fast jag har massa skola och måste julpynta! Men morgondagen är morgondagens bekymmer. Godnatt!

You are my life now.




Alltså jag lovar. Jag skulle kunna gå på bio och se den igen, och igen och igen och igen. Jag tror jag vände mig till Elin 19900 gånger och frågade varför det inte finns sånna där killar i verkligheten? Och han som spelade Edward vart bara snyggare och snyggare för varje scen. Helt underbart. Åh, vad jag ska se den filmen igen.
Jag tror jag vart kär.

Utmaning.

Jag blev utmanad av Jossi! :)

10 ÅR SEDAN: Så hade jag ganska nyss fyllt 7. Jag kan inte alls säga vad jag gjorde, jag antar att jag gick i ettan och ganska snart skulle flytta till Thailand.

5 ÅR SEDAN: Var jag 12 år. Gick i sexan, umgicks med Sanna och Lisa. Var liten, fjortis och ganska deprimerad. Längtade efter sjuan och trodde jag var cool.

1 ÅR SEDAN: Då var jag 16 år. Var tillsammans med Mattias och vi firade 8 månader också. Jag hade skolan precis lika mycket som jag gör nu. Och var faktiskt påväg att byta linje.

IGÅR: Var det en underbar torsdag (veckans värdigaste dagar). Vi började med våra jinglar och skrattade åt ljudeffekterna "girls having orgasms". Slutade för sent. Gick på stan ett tag med Markus och Sabina. Sov,

5 SAKER JAG SKULLE GÖRA MED TIO MILJONER KRONOR:
1. Ge min mamma massa.
2. Skänka till bättre saker.
3. Resa
4. Resa och shoppa
5. Resa och flytta dit jag reste.

FAVORITFILMER:
1. http://www.youtube.com/watch?v=0l78IDPyWNs
2. Och alla andra filmer vi gjort. HIHI
3. Okej, jag har inga favoritfilmer.
4.
5.

5 FAVORIT-TVPROGRAM:
1. Vänner
2. Las vegas
3. Desperate
4. 2 ½ men.
5. osv.

5 FAVORITSAKER:
1. Mobilen
2. Datorn
3. Sängen
4. osv
5.

5 PERSONER JAG UTMANAR:
1. Signe
2. Elin
3. Rebecca I
4. Linnea J
5. Maja

Stop pretending.

Idag tänker jag bara ladda upp några mystiska bilder. Se och njut.



Vi börjar med mig och camilla som myser hos Ida.
En bild på mig från musiken i ettan, där mitt hår ser extremt gult ut. fränt.
Jag sänder väder? eller nått. Teknikens hus.
Mr.x lurar Scotland yard.



Nu sitter jag och lyssnar på Coldplay och sjunger med.
Visst blir ni stolt över mig nu Frida, Linnea och lillisberg?



No speaking.

Jag har inte så mycket ork just nu till att göra nått. Jag håller äntligen på att bli sjuk. Och med äntligen menar jag att då får jag vara hemma från skolan. Inte för att man egentligen kan det, för då blir man ju efter i allt. Äh. nu orkar jag inte ens tänka på skolan. Inte när jag äntligen slipper vara där. Jo, skrev omprov i matte idag. Andre räddade mig dag med sin miniräkare och jag klarade nog inte det heller, eftersom det var svårare än det första provet. Mystiska kvinna.
Förövrigt så händer det väl inte så mycket, åkte och sov i Rosvik inatt. Tog det mest en massa lugnt och kollade på massa tv och dator med Camilla och Niklas typ. Busade med Adam och åt jordgubbar. Pluggade lite matte och pratade massa. Camilla är verkligen den bästa människan jag känner. Skulle inte klara mig långt utan henne. Helt ärligt.


Annars så försöker jag träna så mycket jag bara kan. Hade funderingar på att önska mig en boxning säck i julkapp så jag kan stå och slåss hemma, fast jag undrar om man skulle orka. Eller om man skull bli lika motiverad då. Jag tror inte det, så jag glömde den idén. Men träna mer, det måste jag göra. Så jag får väl hoppas att jag blir friskare då så jag verkligen kan bli snygg till beach-09! För det blir väl att vara borta mins 4 veckor, kanske till och med mer om vi har flyt! Och det blir underbart om alla som vill följa med, faktiskt drar sig och följer!

Jag vill köpa massa ljus, och ha en massa ljus tända i mitt rum. Det är så mysigt. Iofs ganska onödigt när jag sitter här inne själv och elementet är på MAX! Nja, finns mycket värt att funderas på just nu, många sådana dära vinter depp tankar. Önskningar och drömmar man aldrig kan få. Och tid som aldrig kommer tillbaka, som man egentligen skulle kunna döda för att få uppleva igen. (I found myself still thinking of you.) Och ändra på tusen saker. Nej, nog om det. Nu ska jag hämta saffrans-klipp och ett glas cola!

Puss på mamma för du är bra och Sabina för jag saknar dig

Jingel





sommar sommar sommar sommar sommar sommmmmmmmar.

get up

Igår var sjukt mysigt. Vi spelade en massa spel, åt och bara pratade.
I morse så kom min mamma och hämtade mig vid 11 typ. Och jag for raka vägen till Prästholm och där har jag suttit och pluggat hela dagen. Matte och NK. Och busat med hunden såklart. Sen sov jag iofs en timma också, för annars skulle jag nog ha slagit huvudet i matteboken. Och sedan vid 7 så for jag hem.
Maja kom hit och vi tog bussen till Anteå i stan. Där var Sabina och Markus också. Sen dess har vi sett film, Don't mess with Zohan tror jag den hette, sen har vi bara lyssnat på musik och pratat och skojat runt. Sen tog vi oss en liten biltur och for hem. Nu är jag sjukt trött, men ändå sjukt pigg. Jag vill sova, men samtidigt vill jag vara vaken. Blir nog några avsnitt desperate innan jag sover iallafall.




Morning will come and I'll do whats right
Just give me till then to give up this fight
And I will give up this fight.

Break down and cry.

Idag har varit en seg dag, på psykologin så pluggade vi bara in en massa gorm och jag tänkte på provet. Det får jag nämligen göra på fredag istället. Bättre. Sen hade jag hål i tusen år, då jag inte gjorde någonting typ. Satt och pratade med Signe osv. Sen hade vi NK, redovisade och det gick väl helt okej. Men får väl en underbar personlig utvärdering av Marianne sen. Sen hade jag läxförhör på engelskan. Och efter allt detta så begav vi oss till Camilla och sen åkte vi hit. Till Rosvik.
Vi har nu ätit tacos, spelat spel (helt hysteriskt, scottland yard och idol karaoke) sen har vi bara myst. Imorgon måste jag kliva upp före fan och åka till Råne för att pugga, får se om jag blir där hela dagen eller nått. Men ska väl iaf hem på kvällen.
Nu ska vi mysa.


Det är otroligt hur tankar kan växa.
helvete helvete helvete

Run from you.

Nu är det torsdag, och sist jag uppdaterade var väl typ i tisdags.
I tisdags så filmade vi hela dagen hemma hos Camilla. Vart nästan helt klara då, och vi som hade räknat med att det skulle ta jätte länge att filma. Men vi var effektiva och det gick helt super. 
Sen i onsdags så filmade vi dom sista hemma scenerna hos Camilla. Sen hade vi idrott, fångarna i blå eller nått sådant. Inte så jävla underhållande direkt. Men sedan så tog vi vårat kamerasett och for till Teknikens hus, där filmade vi i deras tv-studio. Med en helvetes tur så fick vi gå in och köra vårat eget race. Och sedan spenderade vi resten av dagen där. Men vid 5 så tog jag och mamma oss till Anatolia och åt en fin avslutningsmiddag med våran turkiska grupp. Vi beställde mat och konverserade lite på turkiska. Och bestämde oss för en uppföljningskurs till våren.
Idag så var det då en hel ljuddag. Vi satt i nått rum på filmsidan och såg på en lång genomgång av Pro Tools. Jag höll på att somna varje gång. Inte för att det inte var intressant, utan för jag var så jävla trött. Sedan var det som vanligt, fika och sen några övningar. Och helvete vad jag måste plugga till provet vi har sen in Pro Tools. Typ en bok på några hundra sidor på engelska som man ska kunna. I ett program med miljoner olika funktioner. Men man lär sig.
Men vid klockan halv åtta så tog jag, mamma och Camilla oss ut på något spännande. Vi åt middag med Mustafa. En av dom vi lärde känna i Turkiet har nu hittat hit till den här sketna lilla staden. Vi pratade om alla minnen och la upp våran sommar och när vi ska komma och allt vi ska göra, och kul som fan ska det bli. Och jag saknar det. Och det får mig bara att längta ännu mer tills studenten och jag får flytta härifrån. Skaffa jobb utomlands och bara dra. Skönt.

Imorgon så ska jag och tjejorna dra iväg till Rosvik och spela sällskapsspel och bara mysa ihop oss. Ska bli så skönt och trevligt som vanligt. Sen får vi se vad resten av helgen bjuder på. Blir iallafall plugga i Råne på söndag. Matte omprov och labb rapport att skriva.

Och dessutom har jag gått och blivit spelberoende av Desperate Housewives spelet. Och sen när jag spelat klart så ser jag en massa desperate avsnitt innan jag ska sova. Helt sjukt, men jag ska se klart första säsongen så jag kan se andra innan jullovet! För det närmar sig ju, mindre än en månad kvar nu! Men imorgon har jag iallafall ett prov och ett läxförhör, båda är jag sådär halv förberedd till. Minst förberedd är jag dock till psykologin. Men, det bryr jag mig minst sagt i, för det är det mest meningslösa ämnet jag läser. Så tråkigt! Sen ska jag ju bevisa för Marie nu att jag kan.. Får bli nästa läxförhör! hihi..
Och jag jobbar på det dära med designen, men medans får det fortsätta vara röd svart!


MP2A!

Torsdag.

alltså en ny header ska komma, ska bara ta mig orken att göra den!
uppdaterar mer fylligt senare ikväll, för nu har jag noll energi i kroppen..

Going faster.

Nu ska jag berätta någonting tråkigt för er.
Att börja på medieprogrammet är bland det värsta jag gjort. Jag tycker om min klass och dom människorna. Men resten. På en vecka så har jag en och en halv enda vettiga lärare. Och tyvärr så tycker inte jag det funkar. Men säg vad ni vill.
Idag fick jag två ig-varningar. Två av samma lärare, i två olika ämnen. Ni som inte vet kan ju gissa. Just det, av Marianne i NK och Matte. För jag inte klarat ett prov, och inte heller lämnat in en labbrapport jag inte förstod hur jag skulle skriva om. Och det var väl kanske halva klassen som också fick sina ig-varningar idag. Bara för att hon tycker om att skriva dom antar jag. Nä, jag är less nu. Och inte bara less så som i arg och förbannad. Utan uppriktigt ledsen. Inte på ig-varningarna. Utan på hur alla beter sig. Men det kanske bara är jag som tycker det. Men tydligen så har jag ingenting att gå på, det fick då jag veta idag.
Jag funderar starkare och starkare på att hoppa av. Eller iallafall göra någonting annat. För jag orkar inte mer och ger snart upp.

Jag saknar -06.
och slutet på -07.


(Btw. så ska jag ändra bloggen mera, det här är bara nått tillfälligt inte speciellt vackert. Men jag jobbar på det.)

Idag.

Nu sitter jag hemma hos Camilla, vi skulle egentligen filma idag men Jan-Ivar klantade till sig och gav oss en kamera utan batteri och utan sladdar. Så nu ska vi äta frysipizza och sen bege oss tillbaka till skolan för att ha engelska och sen livskunskap.

Jag hatar skolan! :)

That year.

Hej, jag har som varken haft tid eller orka att sitta vid datorn så pass länge att lägga ner tid på att blogga dom senaste dagarna. Jag har istället vart på MR-dagarna tillsammans med min underbara ljud grupp! Jag har till exempel fått mitt första presskort. Slänger upp en bild på det för det var så snyggt!
Sen i torsdags så fyllde ju Ida år. Så i torsdags efter en lång och smärtsam dag på kulturens hus och landstingshuset så pallrade jag, Sanna, Camilla och Signe oss iväg och köpte presenter. Det blev en massa småsaker från Lagerhouse och en USB-massage från teknikmagasinet. Men Ida sitter ju vid datorn lite för ofta, så det kan bara vara bra att bota en mus arm eller någon annan wow relaterad skada.
Så i fredags då efter en till lång dag av föreläsningar och pussel vinningen av mig och Jonatan. Så for vi till Boden för att fira Ida. Det blev, monopol, godis, tacos, ost och kex, mer godis, chips osvosv. Det var gott, mysigt och jag sov gott.
Och idag när jag kom hem hade vi fått skolfotona. Jag ser rätt mystisk oh liten ut, men det roligaste är jag och Camilla på klassfotot, tvillingar. Och rätt fult och rätt skämmigt att vi ser likadana ut. Fast vi ändå inte är speciellt lika.

Här kommer bilderna.



Jo, en sak till. Idag när vi var hos Ida och väntade på skjuts hem, så gjorde dom andra damerna NK men jag skulle spela dator, så jag satte mig och spelade Desperate Housewives. Och när jag kommer hem så snällt så tänker jag att jag ska ta och köpa det där spelet för det var så jäklans kul, men finns det då? Nej. Alla möjliga olika konstiga spel finns på CDON men inte det jag vill ha. Självklart.
Men nu ska jag lägga mig och vänta på att Niklas ringer och se början på UFC galan, sen ska jag sova! Nattinatt.

Destroyed.

Mitt huvud var trasigt, så jag har gjort ett nytt tillfälligt. Har inga planer på att behålla det där ihop klistrade plottret. Så vacker var det verkligen inte. Eller iaf inte så tufft som jag tänkt mig.
Imorgon är det MR-dagarna, och jag ska ut på bus med Andre och Ida. Det ska bli spännande, plus att det är Idas födelsedag! Och det ska vi fira. Hoppas på en fika. HAHA!

Nu ska jag äta massa nattmat så jag inte vaknar och mår illa imorgon! 
Sen ska jag lägga mig och lyssna på Lifehouse och minnas. Så godnatt.
Puss på N.

Tänk er.


En drink på Queens.

Att få svindel uppe på klippan.

En fet vilodag i Dim Cay.

Ett dopp i en fet pool!

Eller bara dansa på bardiskarna.


ÅH VAD JAG LÄNGTAR TILLBAKA!
Och vad jag längtar tills i sommar när vi åker igen tjejor.

Not now.

Idag har inte direkt varit en bra dag. Jag vaknade och mådde jätte illa, spydde innan jag kunde äta frukost. Men klädde på mig och tvingade iväg mig själv på mötet med Marie, Mamma och Evy. Vi satt där och bråkade och hon sa en massa saker som inte alls stämde och kunde inte alls erkänna att hon gjort nått fel, men så är väl alla antar jag.
Men efter mötet så väntade jag i några år på min mamma som hade tidender, och sen körde hon hem mig. Sen har jag praktiskt taget sovit hela dagen och sett på tv. Mer ork än så har jag verkligen inte haft. Sen har jag bara pratat med Niklas och pluggat med min mamma. Men jag mår fortfarande inte bra, men måste till skolan imorgon ändå! Vi ska filma och försöka få det fint. Men jag tror det kommer bli sjukt svårt. Men imorgon blir det ketchup och klegg. Det blir kul!
Nu ska jag försöka sova, eller iaf se film! Nattinatt.

35 dagar!

You're just that.

Ludvig har lämnat en massa ps2 spel här, bland annat lego star wars 2. Och nu försöker jag verkligen spela ut det! Men jag klara det inte. Sjukt svårt. Men ganska nördigt..
Förövrigt så har jag vart hemma idag igen från skolan och mamma har vart på möte med rektorn och Marie. Och imorgon ska jag också möta med dom. Var för irriterad när jag vaknade så det ledde till huvudvärk och sovning.
Jag är lat idag.

Världen i handen.



Sen har jag gjort en sådan här quiz om mig själv!

Därför är det så jävla bra att vara tjej!

Vi kom av Titanic först.
Vi lider inte av för tidig utlösning.
När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka är han patetisk.
Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.
Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.
Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar...

Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.
När det gäller storlek vet vi sanningen.
Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.
Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.
Inget viktigt kan kapas med ett snitt.
Vi behöver inte fjärta för att roa oss.
Vi undrar aldrig om hans orgasm var äkta.
Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes rumpa.
Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.
Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.
Vi har förmåga att klä oss själva.
Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch minst en gång i månaden.
Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.
Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.
Vi ser inte ut som en groda i en mixer när vi dansar.

Alla tjejer som ser detta måste omedelbart kopiera denna texten :)

The truth hurts.

I morse så försov jag mig. Missade psykologi provet. Men tog min till Nkn och gjorde inte så mycket alls. Blev bortkörd från engelskan av den störda kvinnan som kallar sig Marie. Hon har nått fel.
Och nu har jag tagit mig hem till sist. Ikväll ska jag och en massa brudar till Samir och sen ska vi se vad som händer därifrån! Det kommer bli sjukt kul tror jag.
Men nu först blir det till Camilla och mat. Ring.

Just now.

Såhär aktiv är jag i skolan idag! :)


















Felt like.

Jag hatar drömmar, det får mig att längta efter det otänkbara. Eller det som absolut inte ska hända. Sådana där långa inåt vända drömmar som tar lång tid och känns verkliga. Men det är bara för bra.
Jag orkar dessutom inte mer skola.

Savior.

Jag saknar -06. När musiken fortfarande var speciell och inte nått allmänt. När jag kunde lyssna på den och känna nått för den. Nu gör jag inte det. När jag, Josse och Kristoffer satt på hans rum och lyssnade på all våran musik. Jag saknar dom också.
Jag saknar typ 50% av min umgänges krets. Jag pratar knapp med någon längre.
Det är typ bara, tjejerna i klassen, Sabina, Linnea och Josse. Sen säger man kanske hej när man träffas. Om man ens gör det.
Jag saknar Björxboysen och alla långa kvällar hos Roten med allihopa. Jag saknar det där myset hos Kristoffer. Jag saknar två av mina bästa vänner jag haft, Rebecca och Fanny. Vad som nu hände där -gymnasiet kanske? Nä, jag vet inte. Ta upp kontakten vore bra. Måste försöka mera, så kanske man får en respons till sist. Eller försöka överhuvudtaget. Jag tror vi alla gav upp för lätt.

Nu börjar snart UFC (folk säger att det här inte är bra för mig), ska se det och försöka sova. Ladda för morgondagen.

Jailbreak.



Nu ska jag lyssna på den här medans jag städar!
Underbart längesen.

Perfectly!

Kort sammanfattning av dagen.
Morgon; steg upp för sent, åt min specialar macka. Gjorde mig klar och for till skolan snäppet för sent.
Dag: Mdk, planerade filmen och hade sedan ergonomi på idrotten. Och sedan gick vi och fikade, sen stanade vi och jag hittade dom underbara skorna ni kan se där på bilden och sedan fikade vi mer hos Camilla och hängde där ett bra tag!
Kväll: For på min kurs, skrattade åt Åke och sen handlade grädde och sedan har jag bakat muffins med min mamma. Och nu pratar jag med alla mina gangsters!

Dessutom vart jag arg för PSI passet var fullt imorgon, och jag som siktat in mig på det! Blir på söndag istället.
Plus att min mamma tycker jag behöver städa mitt rum.. Tycker inte jag.


Walk in the park.

Såhär tuff såg jag ut idag när jag körde PSI på Inpuls. Det var verkligen sjukt sjukt sjukt kul! Men sen gick jag och Sabina på aerobic, det var en helt annan sak. Och verkligen inte min sak. Och det var ganska längesen jag kände mig så missplacerad. Fast jag lyckades ju knäcka min brytna tå också. Men nu har jag badat den i tigerbalsam och förhoppningsvis så blir det bättre för nu kan jag inte ens stå på den..

Nä, nu ska jag lägga mig och förhoppningsvis se UFC och prata i telefon. För så sjukt trött som jag blev i kroppen efter dom här passen var så otroligt skönt! Ska njuta.




Only this.



Jag och Signe hittaden oss en man på candyworld!
Idag gymmade jag, och imorgon ska jag träna 2 pass. Heja

Måndag igen.

Det skakar i hela kroppen, benen känns som spaghetti, armarna går knappt att lyfta och fingrarna känns som istappar. Det är tungt och andas och ögonen vill verkligen bara stängas. Jag fryser och svettas på samma gång.
För just nu är jag så trött att jag inte vet vars jag ska ta vägen. Jag gick hem från skolan för jag hade mensvärk. Normalt när jag kommer hem, vilken tid på dygnet som helst så är jag hungrig som en elefant men just nu kan jag inte ens känna hungerkänslan. Men jag gick och sov, eller sov och sov jag var halvvaken och snurrade runt och drömde konstiga saker. Det är längesen jag verkligen kunde sluta ögonen och sova sådär super tungt så inget kan väcka en eller man inte minns vad man drömde. Jag får väl ta och gå och träna ikväll, äta och sen gå och lägga mig på en gång. Och just det, dra ur kontakten till datorn, tv'n och stänga av telefonen. Hur bra det nu skulle gå även om jag ville.. Nä, jag ger upp. Jag vill sova nu, när jag är ensam hemma och trött som fan. Men då kan jag ju inte sova inatt och då vara aldelens slut imorgon.

Men nu ska jag ta en macka och skriva på det sista på min livskunskap, och sedan bestämma om jag ska gymma eller gå på ett pass. Men isf vill jag gå på box eller psi och slå bort lite ilska. Men Sabina ville ju gå på aerobics. Det lät inte lika kul!

When you wish.

Hej! Nu är det ju måndag, men jag skriver mitt söndags inlägg nu istället.
Idag så knallade jag upp där vid halv 10 och käkade frukost och gjorde mig snygg, sedan vid kanske 11 så kom Signe, Eva, Jan och Camilla hit och hämtade mig. Och vi for upp på en heldag i Happis. Vi gick på Ikea och alla dess olika shoppingcenter. Själv köpte jag en ram och en sådan där kudde så jag kan ha datorn i sängen. Annars så blev det godis från candy world. Sedan åkte vi hem och jag satte mig här för att skriva mitt livskunskaps arbete.
Man fick välja att skriva om antingen, kärlek, sex eller porr för det var det redovisningarna förr förra veckan handlade om. Och tuff som jag är så valde jag sex. Men det var ju också ganska svårt. Eftersom hur mycket fakta kan man hitta om sex på internet? Varför har man sex? Ja, det är ju en personlig sak. Men nu har jag skrivit ner en massa om en massa olika könssjukdomar och risker och olika små citat jag hitta här och där.
Men någonting jag reagerade på när jag läste var att det inte längre är olagligt att ha sex med djur i Sverige, så länge man inte plågar djuren så är det helt okej! Men vafan, tror dom allvarligt att djuren vill ha sex med människor eller? Mystiskt. När man i Sverige gjorde homosexualiteten laglig så blev även det också lagligt, för det låg under samma paragraf. Och det kan man ju också undra varför? Gamla Sverige var verkligen inget sunt och bra Sverige för allmänheten och männskligheten. 

Nä, nu ska jag skriva lite till om varför man har sex. Sen MÅSTE jag sova, ska orka skolan imorgon också. Fast kolla under min bild, jag tycker att dagens bra att veta stämmer otroligt bra! Godnatt, eller ja det lär ju vara godmorgon eller god dag för er som läser! :)

1 månad och 13 dagar ;-*

Lördag.

Idag ska jag bara mysa med min gubbe (som ni ser på bilden) och bara se tv, för det har jag redan gjort hela morgonen och tänker fortsätta. Sen ikväll ska jag bara ta det lugnt och umgås med min mamma. Ska iallafall försöka övertala henne att vi ska fara och hyra film eftersom vi inte ha några filmer eller något hemma. Dessutom har jag planer på att baka chokladbollar!

Igår var jättetrevligt, och mer än så behöver jag inte säga, kan dra upp en bild på hur jag själv såg ut. Men mer bilder än så togs inte!

Jag saknar dig!

RSS 2.0