Walls of fear.

Explosioner i Istanbul


Det känns så underbart att bo i världen. När man tydligen inte kan göra nått längre utan risken att bli bombad, skjuten eller att karusellen man åker i välter och man blir klämd? Så nu ska man tydligen sitta inne med skyddsväst och hjälm för att man absolut ska överleva. Men det kanske är lika stor risk att bli bombad när man sitter hemma? Lika bra att vi alla slutar äta, för man kan ju få cancer av allt. Vi kan ju flytta in i små skyddsrum också. Men akta bara så man har rätt kläder och möbler med sig så det inte finns bakterier i dom så man kan bli sjuk av det också.
Uttalar sig nu någon om att jag inte får åka på min efterlängtade Turkiet semester då börjar jag alvarligt fundera på vad världen håller på med. Varför ska vi ha sådana säkerhets kontroller på flygplatser så man knappt hinner ta sig till flygplanet för att man hade en gnutta metall i klacken på skon eller kanske en cola i handväskan där jag kanske har gömt nå sprängmedel eller jag har säkert sprängdeg i min tandkrämstub. Heja världen. Vi är på väg mot våran egen undergång. Snart vågar man ju inte lämna huset på grund av detta överbeskyddande.

Och medans jag sitter och skriver ner det ovanför så hittar jag något mer intressant på Expressen.se. En debatt om män med bar överkropp. Om hur det är osmakligt att gå på stan med bar överkropp och hur kvinnor i bikini är precis lika osmakligt. Men ska jag vara ärlig så ser jag sällan en kvinna gå omkring i bara bikinin på stan? Nog är det väl oftare en kille med tröjan i handen än en tjej. Men jag vet inte vad man ska tro här egentligen. Jag blir nästan tokig på allt. Hur kan man ens orka lägga ner energi på att klaga på sådant? Det finns väl något som kallas frihet. Var det inte så att i Sverige så skulle man få ha på sig och se ut som man ville utan att bli trakasserad? Nog kan jag hålla med om att en människa i bara bh'n eller en man utan tröja inte är det mest trevliga att sitta och äta bredvid på en restaurang mitt i stan? Men är man nära en strand så kan det vara acceptabelt. Men hur kan man egentligen föra en sådan här disskution. Allt handlar väl om vett och etikett? Eller har jag fel?

"Klä på er killar" - här har ni länken till disskutionen.


Faschination.

Jag bröjar bli rätt less på att jobba! Men nu är det bara ikväll och imorgon kvar. Ska bli skönt med somvanligt rätt tråkigt. För vi har som ändå ganska roliga dagar. Vi busar och skrattar ganska mycket tillsammans. Men som Johannes sa, man får väl försöka ha kul efter man slutat också. Fast ja. Det borde väl också gå.
Imorgon är det pdol, jag försöker peppa som fan. Just nu känns det ganska besvärligt. Men det ska nog gå bra ändå, Förhoppningsvis. Nä nu måste jag gå till bussen för att hinna till "lätt musikgissning med PG Rågberg och Caféorkestern" det blir andra gången dom spelar för oss. Och imorgon är det 1st Liberation. Gissar på att det blir riktigt bra! Och sen är det ju waldorf! :)

Stay with me.

None

jag saknar dig som fasiken.
nu har du vart borta FÖR länge kvinna!

Glory is forever.

Ganska seg helg. Men fredagen var mysig, var i Bensbyn och firade Ellen med en massa mysiga flickor. Tack för den kvällen, Igår så bestämde jag Camilla och Signe oss för en hemmakväll. Vi hyrde 3 filmer, köpte 2 påsar chips och dipp och 4L cola. For till Sunderbyn och bara låg där och såg film. Mysigt :)

Idag så håller vi på att göra klart huset. Dvs. min morfar slipar bort all färg eftersom det inte gick att skrapa bort det. Sen ska det bara målas och allt sådant.

Gud vad jag längtar till Turkiet nu, det ska bli så jäkla skönt att få komma bort ett tag och bara ta det lugnt och ha en gnutta kul och gå ut och se på folk och allting som hör semester till. Bara mindre än 3 veckor kvar nu. Pdol nu till helgen, lk helgen efter det och sen helgen efter det så far vi äntligen! Gud så skönt.

-

I cannot wake up in the morning
Without you on my mind
So you're gone and I'm haunted
And I bet you are just fine..

Did I make it that easy to walk right in and out of my life?

 

Ibland är bara livet mindre bra.
även om du tror att han eller hon du är kär in nu kommer stanna förevigt.
Och säg förihelvete inte att jag aldrig vart där. JAG HAR OCKSÅ VARIT KÄR.


And hold me close to your body.

Jag saknar förr. Jag saknar människorna jag träffade då. Jag saknar umgänget. Jag saknar tiden, åldern - allt. Nu känner jag mig mycket större och nu helt plötsligt ska man göra en massa val och ta en massa ansvar och hålla koll på allt. Akta sig för vad man säger, vilka man umgås med och hur man för sig. Jag vill inte växa upp. För ju fler dagar som går desto fler människor glider jag isär med.
Jag saknar vårt gamla tjejgäng, men det känns bara omöjligt att komma ihop igen. Alla har som vuxit ifrån varandra. Pågrund av tiden. Jag saknar Johan, Jonas och resten av Brändöpojkarna från i vintras. Allt bilåkande, skoterdagarna och bara allt allmänt skratt. Jag saknar sommaren -06. När jag träffade Josse. När vi var med Jens och Kristoffer varje dag och alltid hade någonting att göra för ingen av oss behövde jobba eller hade någonting annat för sig.
Men nu, nu jobbar alla. I olika tider olika dagar eller olika perioder. Ingenting matchar. Man kanske kan träffas över helgen om ingen ska åka till stugan eller kanske på en semester.

Nä jag ger upp. Det här sommarlovet har vart det sämsta genom tiderna. Precis som hela det här året. Inget har gått bra och jag har inte mått bra. Och det verkar ju ite som om att det kommer komma en förbättring eller någonting. Så jag har slutat hoppas.

II could be just like you.

Jag är så jävla trött just nu så jag tror att jag kommer dö. Jobbade kväll idag och lyssnade på dragspel. Det gjorde vi idag på dagen också. Men vi har ganska trevligt ändå. Lyckat. Har dock otroligt ont i mina händer av allt bärande. Inte lika kul..

Nu skulle jag egentligen farit till Kristoffer. Men eftersom min mamma är så envis om att jag kommer dö en vacker dag när jag är ute och cyklar så fick jag inte. Men jag ska iaf fara till Maja och hämta mina saker. Sen måste jag sova.

People will always be people.



Degigaste lördagen på länge. Sitta hemma och lyssna på musik.
It makes me want to call you..

Just look what we have done.

Igår så var jag med Sabina. Vi for till Malino först och hälsade på dom ett litet slag. Och sen begav vi oss mot staden. Vi träffade först Maja och Jonna och stod och kramade dom ett tag. Och sen så for vi och mötte Fagge. Och gick hem till e som hette Johan och satt där ett bra tag. For ut och åkte lite bil med Johan, Jesper och deras crew. Och sen vid 3 for jag hem. Och somnade som en stock.

Nu har Sabina lämnat mig och farit till Sthlm för att imorgon åka vidare till Spanien. Jävla stekunge! Jag kommer sakna henne sjukt. ♥
Ikväll får vi se vad som händer, eller snarare vad som inte händer. Sabina är borta, Maja och Jonna jobbar och Camilla är i stugan osvosv. Alltså är ingen typ i närheten. Men jag ska nog ta och försöka göra nått ändå, eller bara sitta hemma och ta det lugnt. Vi ser ju! 

Gud vad min statistik på bloggen har sjunkit sen jag bytte till blogspot där ett tag. Så nu är det väl knapp någon som läser, förutom typ dom jag vet. Josse, Camilla och min mamma? Och Sabina när hon är här.. Sen ät det väl ingen fler  :(

Love is not when you feel only pain.

Idag for jag aldrig till jobbet på dagen, hade otrolig huvudvärk och kunde inte äta utan att det kändes som om att jag skulle spy! Så jag sov till 3 istället och sen klev jag upp vid 4 och lagade mig middag och for sen in till stan och jobbade kväll istället. Ikväll spelade Sune buske trio, han var riktigt duktig. Men jag och grabbarna satt mest och dinglade med benen ner mot vattnet och pratade om allt från sex till pdol. Sen när vi hade diskat och allt så mötte jag Sabina och vi for hit och satt och gjorde ingenting alls. Och nu ska jag duscha och sova så jag verkligen orkar jobba imorgon, för det är faktiskt riktigt roligt. Alla är som roliga på sitt egna lilla speciella sätt.
Hoppas också på bra väder imorgon så kvällens planer blir av, eller så kanske jag bara myser med Sabina och några till. Det får vi se. Godnatt :)

Still you don't seem so far away at all.



Idag var jobbet inte jobbigt alls, vi var inne på lillan och gjorde ingenting. Sen efter det så for jag och umgicks med Kristoffer. Han är verkligen guld värd den mannen. Vi satt mest och pratade och disskuterade musik och sådant där. Jag måste dick lära mig att dricka kaffe, jag är verkligen ingen kaffedrickare alls. Men jag måste lära mig och plocka ett till vuxenpoäng.

Nu sitter jag och Camilla och peppar Turkiet med en massa partylåtar. Om en månad är vi där. Jag längtar!

Just look around.

Ikväll så skulle jag och Maja överraska Jonna. Men hon kom 2 timmar sent. Så våran överraskning vart kall. Alltså kebabpizzan vi beställde och betelada till henne. Fast den andra delen gick bra. Vi bjöd henne på SATC-filmen. Vi lurade iväg henne med ett par byxor på huvudet och irrade in henne på bion, en rolig historia jag inte orkar berätta. Synd att ni missade den helt enkelt. Bilder kommer sen.

Filmen då. Jag tror jag aldrig kännt igen mig så mycket i en film förr. Jag grinade floder och satt och snyftade mer än halva filmen. Jag kunde precis känna igen mig i hur hon kände sig. Sorligt nog.

Vad är allt detta med summerlovin' den är ju överallt. Förutom hos mig. Jag känner mig ensam idag.. Hejdå.

Before you know it.

Jag kan börja med att berätta lite kort om vad vi gjorde i fredags. Josse kom hit, och vi gick till Sabina. Eller ja, vi mötte Camilla och Signe som inte kunde hitta själv. Sen så kom Linnea dit också och då gick vi till Kvantum och köpte en massa frukter och choklad för vi skulle göra chokladfondue. När vi kom tillbaka till Sabina så lämnade Josse oss. Men vi andra gick till Lulsundet och satte oss på en plätt gräs och smälte choklad och gottade i oss en massa jordgubbar och annanas osv.
Igår så cyklade jag och Sabina hem till Camilla och myste bara lungt med en film med henne och Signe. Alltså mycket lugn dag. Idag har vi därimot varit duktiga. Jag, Camilla och Signe har skrapat färg och grundmålat våran nya friggeboda. Det krävdes snygga overaller och en massa färg överallt. Jag hade stora klickar i huvudet som inte gick att få ur håret. Och över hela armarna. Men huset är klart snart!

Usch, imorgon börjar jag jobba. Ångest..
Men nu lägger jag upp lite bilder här också från i fredags. nog för att jag ser lite mystisk ut, men det bjuder jag på :)


I’m sitting here in a boring room.

Nu är jag hemma, min resa var ganska långtråkig eftersom större delen spenderades i husbilen. Men det var kul ändå, han träffa Ludvig och gå på Astrid Lindgrens värld. Nått man bara måste göra innan man dör. Och mer orkar jag inte berätta.

Idag har jag, Sabina, Rebecca och Frida och föräldrarna Isberg åkt båt till Klubbviken. Vilket innebar, andra gången jag åkte båt och första gången jag var på Klubbviken. Men det var trevligt, jag var blev men är nu aningen röd och svullen av någon mystisk anledning.. Jag har iallafall doppat mig i massa after sun krämer och smort in mig med kylande saker och allt. Men somvanligt fungerar ingenting. Men det blir väl förhoppningsvis brunare sen. Och som ni ser på bilderna, så är jag brunare än Sabbi. Eller hur? ;)


RSS 2.0