My own eyes.

Dagens frukost: mackor och the!
Dagens händelse: högtalarna!
Dagens planer: sabina och conny,
Dagens vill ha: kärlek
Dagens saknad: mattias.
Dagens drog: musik.
Dagens tråkigaste: -
Dagens finaste:  -
Dagens önskan: always and forever.
Dagens måste: ta ipren.
Dagens dricka: the
Dagens köp: center rulle.
Dagens mat: mackor.
Dagens sjuka: snuvis
Dagens kärlek: mattias ..
Dagens mående: mensvärk.
Du har på dig: leggings och fula tunkikor
Du blev glad när: mattias smsade.
Är du kär nu: yes
Du blir arg när:  -
Du längtar efter: mattias.
Dagens låt: bleeding love.
Dagens dusch: IKVÄLL
Dagens frisyr: som alltid
Dagens smink: skabbigt



9 månader idag - jag älskar dig.

Breaking me up.

Dagens frukost: rosti bröd  - tre stycken!
Dagens händelse: full gubben på bussen som slog mig.
Dagens planer: sömn
Dagens vill ha: ömhet
Dagens saknad: prat
Dagens drog: mattias
Dagens tråkigaste: ont i hjärtat (igen)
Dagens finaste: mattias.
Dagens önskan: stanna.
Dagens måste: sova!
Dagens dricka: c-c-c-cola!
Dagens köp: ehm, inget tror jag.
Dagens mat: mammas supermat<3
Dagens sjuka: snuva
Dagens kärlek: mattis
Dagens mående: ledsamhet
Du har på dig: leggings långa linnen och benvärmare.
Du blir glad när: mattias pussas
Är du kär nu: jo......
Du blir arg när: -
Du längtar efter: -
Dagens låt: someday.
Dagens dusch: aldelens snart-
Dagens frisyr: gissa? lugg och snodd.
Dagens smink: mascara - puss!


Målet är att göra en sånhär om dan!
Då får vi se hur det går..

Så jävla opepp på nyår, och det ger mig sjukt med ångest!

It's christmas you guys!

God jul på er kära vänner och familjemedlemmar :)

Nu ligger jag här i Prästholm nerbäddad under ett fluffigt dunktäcke och ska aldelens snart sova!
Idag har jag och min morbror  åkt traktor ut i skogen och plockat hem världens fulaste gran. Den är lång och gles och saknar en massa grenar! Men jag tog på mig arbetet och pyntade stackarn, och efteråt såg den faktiskt lite bättre ut. Sen började familjen rasa in, först kom min Mor med en massa bullar och kakor (ja, dom har gått åt) och sen kom min älskade kusin Ludvig tillbaka och sen även min andra kusin Angelika och även AnnCristine (hur jag nu ska förlklara henne som släkting). Och imorgon kommer mormor och morfar. Så det ska bli mysigt och förhoppningsvis bråkfritt. Sålänge Angelika kan vara tyst och vi andra vara på bra humör!

Men nu måste jag sova, för jag vill vakna imorgon och känna julkännslan spira ner i tårna och öppna mina första julklappar som hänger i strumpan brevid sängen :)

pyss på er alla  ;-*

Scars on my heart.

Sjutton extra minus till dig och dig och dig. Och ett tips till er är, skaffa er ett eget live eller möjligtvis ett intresse istället för att springa omkring och snacka en massa skit och tro att det gör någonting bra. För det gör det inte. Och ni kommer aldrig komma någonstans på att ljuga ihop en massa historier både ni och jag vet inte ens skulle kunna bli sanna. Så skärpning nu. Annars åker ni på 170 piskrapp och en helvetes massa svordomar.

Nu ska du få se mig ta tag i mitt liv påriktigt och ordentligt lämna dom där människorna bakom mig och inte vistas på samma plats som dom IGEN. Utan totalt skita i dom. För jag vill inte höra mer. Jag vill inte se dom förstöra mer (av det oförstörbara).

Men jag ska se till att klara det här nu, bara för att ni ska få se att ni verkligen inte kan nå så långt ner ni önskar. Patetiska fånjävla människor. Nu tar jag i men, ni är inte värda kärlek när eran kärlek ska gå ut på att förstöra andras. Ni är värda kärlek den dagen ni verkligen kan bygga upp en egen. Utan att behöva fröstöra en massa annat som som inte ens har med er att göra utan bara av ren avundsjuka. Ren och ilsken avundsjuka. För att det finns sån kärlek runt er, sån kärlek ni aldrig ens fått smutta lite på. Utan bara känna lukten av. Men sug på den, och vänta. En dag är din dag.

Jag kan klara mitt liv helt fantastiskt själv, utan att nån måste lägga sig i överhuvudtaget! När jag behöver hjälp, då ber jag om den.

Och, jag älskar dig mamma. Tack för allt.

yesterday.

Jag hatar er. Och jag vet exakt vad ni kommer sitta där och säga om mig. Men ni vet inte, ni vet ingetning. Så tro ingenting och säg ingenting. För ni vet, att ni är båda exakt lika mycket fel som jag.

Jag vet inte ens vad jag ska säga till er båda längre, jag är uppriktigt besviken. På er båda.

To make you see.

Jag har inge lust alls.
Ingen lust att fortsätta gå till skolan. Kan heldre ligga hemma och äta godis, dricka cola och bli fet. Låter hundra gånger bättre. Jag har ingen lust alls med lucia vakan på onsdag heller. Känner heldre för att vara hemma och ligga i sängen. Fast det kanske blir bättre allt eftersom får jag hoppas. Sen vill jag FLYTTA! Det är jobbigt att bo här tycker jag, jag vill ha förändring. Vi kan flytta in i Camillas lägenhet i stan! Visst låter det som en underbar idé?

Och jag hatar att vara ensamen nu.
Jag saknar Fanny som satan. Det känns som om att jag har tappat bort ALLA mina vänner. För det ända jag gör är att sakna dom. kanske prata med dom på msn nån enstaka gång. Men annars så inget alls. Jävla tragiskt. Jag hatar att vara själv utan er.

And I've torn down all my fences just for you.

I veckan har jag haft såndär meningslös skola. Där jag inte lär mig nått och mestadels bara är arg påvåra skit lärare. Den ända normala läraren vi har är Rickis, och han ska ju sluta. Så det får mig ju att få ännu mer lust med skola! Helt underbara media och ännu mer underbara klass. Fan va felplacerad man kan BLI. Fast på onsdag bär det av till SYON. Hoppas triangeln har nått vettigt att säga. Får jag inte byta, vet jag fan inte vad jag gör. Jag pallar inte det här är en sak som är säker iallafall.

Annars går jag bara omring och önskar att jag ska bli sjuk, feber och sånnt igen. Bara få ligga hemma och totalt slippa skolan. Men jag skulle nog faktiskt, tro det eller ej inte vilja slippa träningar. För nu är det så mina damer och herrar, att jag har börjat fotboll igen med Lira och Josefines lag. Fantastiskt känns det iallafall änsålänge. Alla tjejerna är jätte trevliga och allting verkar toppen! Plus till er.

Igår så hade vi tjejmys hos Sabinan. Det var jag, Camilla, Signe, Maja, Rebecca, Jonna, Binan och Josse. Vi såg Idol och spelade Trodde du ja! Det vart mycket skratt och mycket prat. Det är mysigt.

Ikväll har jag varit på björxdelen med Boysen. Jag, Calle och Josse for och hyrde film medans B strejkade (ovanligt). Sen for vi hem till Calle och då kom Wille och Edin. Vi såg den värdelösa filmen Popcorn. Eller den var väl se bar, men ingen man direkt siktar in sig på att se igen. Sen så for dom små busarna och jobbade, så jag Calle och Josse chillade tills B kom tillbaka. Vi gick och köpte lite snarra. Eller en marängswishchhwhihih. Vi gick uppigen och mummsde. Sen kom Wille, Edin och Oscar. Då lekte vi chippong. Eller jag och josse bara skrattade! Dom är härliga pojkarna. Sen for jag hem.

Och nu ikväll ska jag sörja för att Mattias ALDRIG blir frisk. Och för att jag är ensamen. Så det blir deppig musik, sen kanske jag snart ska lira ut GH3 på hard. Låter som en plan tycker jag personligen!

Godnatt kära vänner.

Mattias Wikström, jag älskar dig <3

It's just different.

Det känns bara som att allt var så längesen.
Så jävla långt bort.
Och det gör resten, så förbannat jävla svårt.

RSS 2.0