Just be there when I need you.


Det här kommer att bli en lång natt, jag är övertrött och jag måste ha datorn på hela natten (igen).

För nu är det bestämt, jag hoppar över boden alive, Sandras födelsedagsfest och kirunafestivalen och följer istället med min moster Anja och hennes man Carl - Anders som ska åka husbil genom Sverige. Vi ska åka imorgon kväll och ska stanna ett tag i Sthlm på fredag tror jag och på lördag förmiddag ska vi vara i Göteborg och hämta min kusin Ludvig och jag ska försöka hinna träffa och luncha med min pappa. Jag saknar dom både, både min älskade kusin och min far. Sen så tycker jag det ska bli kul att spendera tid med min moster och Carl - Anders. Eftersom det var X antal år sen jag reste eller gjorde nått med dom. Jag bodde ju praktiskt taget där på sommaren när jag var liten. Och jag saknar det.
Och det ska bli extra spännande eftersom jag aldrig sovit i vare sig husbil eller husvagn. Eller okej, jag, min far och min syster sov en gång för många år sen en natt i en hästbuss. Ja, du läste rätt. En buss med inbyggt stall. Och jag säger då det. Att det gör jag fan inte om. Jag luktade häst i en månad efter det.
Skulle kanske till och med vara rätt kul att träffa mina "syskon" också. Eftersom det kanske var 3 år sen jag träffade dom sist. Men nu har jag lämnat över ansvaret till dom som båda är över 20 att använda deras tydligen intelligenta hjärnor. Det hade vart trevligt. Men Ludvig är mer som min bror. Så jag kallar hellre min gammel-kusin för broder. Familjer nivet, alltid nått som krånglar!

Nu är det ju så att jag ska spendera en massa nätter och långa dagar i en husbil. Så jag ska ta med mig både datorn och självklart ipoden. Så nu sitter jag och tankar ner lite fler Big Brother avsnitt. Ja, jag och Jonna ser på BB -06. Det är faktiskt rätt underhållande och ett jävligt bra tidsfördriv. Men iallafall, sen har jag lagt över 2 filmer och tillbaka med mitt NES. Så jag kan spela lite Mario på vägen. Jag satsar på att varva. Men det ser vi ju hur det går.

Men nu ska jag dra mig mot sängen, ni får ha det så bra i helgen och ha kul för min skull. Jag kräver också en massa smsterrande. För jag kommer att sitta still ganska länge. Så sällskap är aldrig fel! Så, hör av er och njut av det underbara sommarregnet. Godnatt :)


How close is close enough?

Idag har jag storshoppat, enligt migsjälv iallafall. Tre linnen, en väst, två koftor och en bikiniöverdel. Precis allt det jag behövde och ville ha. Och garderoben fick det lyft den behövde. Allt vart svart och vitt förutom ett linne som var GULT. Jag har hamnat i en gul period och vill bara ha en massa gula kläder. Gul är en fin sommarfärg tycker jag. Är sjukligt less på rosa och lila så gul får bli min nya färg. Gult och svart.

Imorgon ska jag fika med Sanna, det ska bli mysigt. Längesen jag träffade Pajala Sanna. Sen ska jag leta efter en bikini underdel medans jag redan är på stan. För det blir lite jobbigt om jag bara har en överdel och ingen underdel kan bli lite pinsamt att bada då. Som att sola topless fast byxless. Alltså osmakligt och äckligt! Så måste leta nått chamigt. Ska dessutom försöka hinna träffa Maja och Jonna innan dom far till Sthlm över helgen. Typ en vecka sen jag träffade dom och det känns riktigt surt. Riktigt ordentligt surt. Men jag får ta tag i saken! :)

1 månad, 16 dagar eller så kan man säga.

  • 6 veckor
  • 46 dagar
  • 1104 timmar
  • 66.240 minuter
  • 3.974.400 sekunder
Kvar till Turkiet!




All i want to do.

Idag har jag varit så himmla duktig, nog för att jag vaknade där vid 1 och sen gick jag ut och klippte gräset och trimmade gräset med trimmern och klippte allt i kattgården, så nu luktar jag och hela vårat hus nyklippt gräs. Det luktar sommar!
Nu ska jag göra mig iordning så ska jag och mamma fara och shoppa lite på storheden, bara för att vi vill ut ur huset. Så vi ser väl om det blir nått. Jag hoppas iallafall! Jag skriver nog mer sen, hejdå :)

Every word you say.

Ja, jag kan väl börja och berätta lite om midsommar. Jag, Camilla och Signe hade ingenting för oss, så vi följde med min mor ut till Råne, eller närmare bestämt Prästholm där min moster Anja bor. Vi åt middag med nästan hela familjen, och sen spelade vi en massa gamla barnspel och gick ut och gick med Idun. Vi tog det alltså sjukt lungt och bara myste på med min familj typ. Men det var helt okej.

Igår då på självaste midsommardagen, så vaknade jag, Camilla och Signe här och klev sakta upp och bara drog rakt tillbaka till sängen direkt fter frukost och fortsatte se Jurassic park som vi börjat se på kvällen. Efter filmen var klar, och jag rotat igenom HELA min garderob så for jag till Sabina, och där så satt vi bara och pratade med Rebecca och Frida. Och sen efter vi gjort oss fina och rotat igenom hela familjen Isbergs garderober så kom fåran hjälte Johan och hämtade oss och körde oss ut till Hertsön. Där vi mötte upp Nathalie och sen gick vi till Lerbäcken hem till Anton. Och sen vart vi kvar där hela kvällen trots tanken att vi skulle fara till AnteB på Tuna. Men vi kom oss aldrig iväg och det var helt enkelt jätte trevligt där. Och nu sitter ag här med en jätte fin tatuering på ryggen, eller ja, Nathalie ritade en jätte fin blomma på min rygg! Faktiskt riktigt charmigt. Men iallafall, sen där någongång så kom stackars Johan och hämtade oss igen och körde mig hem till Camilla där jag spenderade natten.

Och idag har jag inte gjort någonting alls. Ingenting alls faktiskt. Skönt :)


this distance between us
makes me want you more.

You bring me closer to a heartattack.

Nu har jag vart och handlat med min mor. Jag behöver väl inte förklara hur jävla mycket folk det var på Ica Maxi. Sånahära galna kärringar som har 0 respekt för ungdomar och bara tycker dom är ivägen. Det var 3 tanter som körde rakt in i min rygg så jag blev klämd mellan deras vagn och min vagn och sen började dom gorma om hur jag stod ivägen när jag stod tryckt mot sidan av en hylla bara för att INTE vara ivägen. Bara för att dom är 700år och stressade så behöver dom inte gnälla och försöka döda oss unga som faktiskt ska bära livet vidare. Jävla kärringar!
Aja, det blev totalt 10 påsar. Ja, 10 påsar på 2 personer och maten kommer vara slut igen på måndag. Det är mystiskt hur mycket vi äter egentligen. Fast iofs blir det ju mycket småsaker som man inte tänker på att man köper bara köper av vana.

Imorgon är det iallall midsommar, och vad ska man göra då? Alla jag känner ska typ till klubbviken eller till sina stugor eller ut med båten. Jag får inte åka till klubbviken, har varken stuga eller båt. Så, vad ska jag göra då? Dega. Nä, inte fasiken vet jag och inte fasiken blir det väl säkert nått. Blir säkert deg i stan. Men jag kanske tar fram min vattenpipa och sitter och röker för migsjälv. Lät ändå rätt skönt ;)

Nä, nu tjatar Camilla att jag ska cykla dit. Så jag får väl ta och packa mina saker och cykla i lungt tempo mot stan :)
hejdåpejdå!

Tillbaka.

Jag saknade Blogg.se för mycket. Den här bloggen är personligare och mycket mer speciell i hjärtat med alla gammla inlägg. Jag ändrade den här till en mer glad blogg och på den här är det lättare att lägga upp bilder och allt annat. Så nu övergår jag till min lilla destinatio istället för Rebeccaois! :)

Och vi börjar såhär!

RSS 2.0