Drift away.

Jag älskar dina ögon. Jag älskar ditt hår. Jag älskar dina ben. Jag älskar dina händer. Jag älskar dina armar. Jag älskar din mage. Jag älskar din hals. Jag älskar din hud. Jag älskar din röst. Jag älskar ditt skratt. Jag älskar dina andetag. Jag älskar din mun, din näsa, dina öron. Ja, jag älskar dig - jag älskar verkligen hela dig.

5 månader idag älskling, du betyder mest för mig!

Och glöm det du vill glömma.

Kan vi inte bara åka iväg? Bara sätta oss på flyget och åka bort härifrån. Bara du och jag, hand i hand. Planlöst bara åka iväg med en resväska full med kläder och fickorna fulla med pengar för att kunna äta och överleva. Visst vore det underbart att få ligga på en strand hand i hand och titta på den underbart vackra medelhavs solnedgången? Eller bara titta in i dina medelhavs blåa ögon en stund.

Men tänk om verkligheten vore så vacker. För här sitter jag hemma i mitt mellanstora rum som luktar instängd nyvaken tonåring. Ja, här sitter jag på min svarta läderstol som har en massa stora konstiga hål i sitsen för att jag suttit sönder den Jag sitter bara här i mitt rum och lyssnar tyst och försiktigt på lite musik medans jag väntar på att tröttheten ska nå mina ögon och hungern ska lämna min mage. För jag kan inte sova när jag är hungrig. Men jag vill inte äta. Jag har redan ätit en gång idag, och det var på max så det får räcka. Jag vill inte äta för mycket nu. Det skulle vara onödigt. Men den här hungern verkar vara seg. Jag kanske borde gå och äta några oliver eller kanske till och med en ostskiva. Nä, nu byter jag ämne för det där är ointressant som Mattias sa idag och jag borde ändå inte äta nu på natten. För då går man upp jätte mycket, det har Antonia lärt mig.

Imorgon är min första riktiga dag på media linjen. Vi börjar dagen med matte. Som genast ger mig super mycket ångest. Eftersom jag är så värdelös på matte att det inte ens finns ett ord för mig. Det kändes till och med som om min nya mattelärare såg det på mig när vi träffades, att jag skulle vara värdelös på hans lektioner och bara vara en såndära störig unge som han måste lära ut allting 100 gånger till. Jag har super mycket natt-ångest just nu. Och jag hatar det, för då kan jag verkligen inte sova. Jag är stressad och orolig. Inte ens en smula musik skulle kunna hjälpa det här nu. Jag kanske bara ska gräva ner mig i kudden och läsa gamla söta sms från Mattias. Det brukar hjälpa i sånna här situationer. Jag älskar honom.

"Mattiasw <3
27-mar-2007 02:06
hihi, jag må vara liten men du är kort och blond <3 ;) fast det är sött så det sabbade min trash :/ <3"

Godnatt kära seglarvänner, vi syns i fjällen!

What's happening?

När jag var på waldorf här om dagen så fick jag en spådomskaka och i den stod det "the hard times will begin to fade, and joy will come your way." två dagar senare är allt åt helvete igen. Varför varför varför blir det alltid såhär. Jag måste ju göra enorma fel helatiden. Men jag vet inte vad jag gör fel. Men fel måste det då vara iallafall, för utan misstag kan inte snedstegen synas. Helvete, varför är jag så jävla misslyckad? Fan va tragisk och gnällig jag känner mig just nu. Jag kanske borde sova. Men då måste jag lägga mig i min aldelens för stora säng som luktar aldelens för mycket Mattias och frysa aldelens för mycket. (För min värld är så jävla kall utan dig). Och det kändes bara som om jag skulle börja gråta då. Och jag vill inte gråta mer idag. Det får vara nog. Min mamma säger att jag måste visa mig stark och inte låta alla tro att jag är svag. Men helvete, varsifrån ska jag få orken att låtsasvisa mig stark? Jag kan ju inte direkt odla styrka med mjölk. För jag hatar mjölk. Och man blir inte lycklig av mjölk.

Fan satans i jävla helvete va misslyckat allting är. Jag är ful, äcklig och aldelens oönskad. Och jag kommer inte tro på er om ni säger typ "Nej rebecca, det är inte så. Du betyder för mig. Jag älskar dig!" Jomenvisst, om ni nu ska ljuga. Ljug om nått trovärdigt. Helvete människor, det finns inget bra med mig. Och det är inte jag som fått mig att tro det, utan det är ni. Det är ni som kallar er för mina vänner, ledsagare och medföljare. "You bring me down with you!" Ge mig en fucking anledning att skratta. En jävla anledning. Allt skiter sig och allt kan dra åt helvete.
och det här inlägget var bara tragiskt.

Jag blöder kärlek, och jag blöder för din skull.

It could be much better than this.

Jag pratade nyss klart med Mattias. Vi pratade i ca 1 timma och 45 minuter om det vanliga. Alltså absolut ingenting. Vi kom överens om att vårat förhållande är sjukt enformigt och att vi måste komma på nått att göra. Ett intresse, nått att syselsätta oss med förutom att ligga hemma och slö se på nått värdelöst tv program eller bara rå-mysa typ. Men va fasiken ska VI hitta på? I grund och botten är vi egentligen två helt olika människor, med helt olika liv och vänner. Hans vänner tycker väll typ inte om mig (enligt mig själv). Osv. Då blir det lite svårt, men nu ska vi försöka och verkligen komma på nått att göra. Eller så får vi väll förfan ta en jävla promenad eller nått. Men livet kan nog inte bli mer spännande än så här i älskade lilla kära Luleå. Äsch jag bor ju iallafalltyp inte i nån by, okej förlåt för er som bor i nå byar och liknande. Jag tycker ärligt synd om er. Jag bor kanske 2 km från stan om inte ens mindre och jag känner mig utanför. Hur fan ska ska det då vara att bo i en by 2 mil härifrån med närmaste granne 2 km bort. Ingenting jag som stadsbarn skulle klara av iallafall. Jag får ju nästan panik när jag är 4 nätter hos min moster utanför Råneå i Prästholm för att det ligger så långt från ALLT. Och jag kommer ihåg en gång när jag var liten och var där. Och jag var sugen på glass, så jag och min kusin Ludvig skulle fara och köpa glass, eller vi skulle cykla till Råneå. Vilket jag personligen tycker ligger långt ifrån lilla Prästholm. Så vi cyklade halvvägs sen höll jag på att dö för jag vart så less för att det var så långt och min sugenhet på glass var försvunnen. Så jag cyklade hem igen och drack vatten.

Okej, det kanske inte var en så intressant historia men det var bara nått avikande jag kom på när jag tänkte på "by-livet". Nä, jag gillar att bo i stan. Jag gillar att bo ganska nära till allting och kanske bara några 100 meter från coop där jag kan köpa min glass nära och behändigt! Underbart .. nästan.

Nä, jag är ganska less på mitt liv. Jag gör alltid samma saker, pratar med samma människor (inte för att det är nå fel på dom utan jag vill bara prata med fler), äter samma mat, åker samma buss osv. Jag vill göra nya saker, uppleva nya ställen. Nu är det ju gymnasiet så det är ju en bra början och ett ny möjlighet att träffa nya människor.

Nä, jag älskar mina vänner. Ni är underbara. Tack för att ni finns.

It's cold outside.

Det känns tungt. Det känns som om jag har för stora skor som bara tynger ner mig helatiden. Eller som om jag har sten i byxfickorna. Men jag har ingen lust att klaga längre. Jag har ingen lust att säga till om vad det är som tynger ner mig. För varje gång jag ens yttrat ett ynka ord så har tyngden bara ökat med ca. 5 kilo åt gången. Och det är jag ytterst less på. Därför tänker jag lämna det som det låter. Jag är nedtyngt, besvärad och otroligt nära en brytnings gräns. Om det nu änns finns gränser längre. Jag känner mig inte ens ledsen längre. Bara arg, otroligt otroligt arg och förbannat. Jag vill inte gråta över saker längre. Jag vill bara skrika. Skrika alla döva. Fast jag vill ändå inte att folk ska höra. För jag vill inte förklara. Eller jag vill, men jag orkar inte. För jag orkar inte bära mera. Jag har armarna fulla och min rygg värker.

Och media programmet, är det verkligen min grej? Tror ni det? Tror ni det här kommer gå bra? Jag vet fan inte längre. Jag känner bara en massa onda blickar. Som om alla tänker "gud vilken tönt, åherregud vem tror hon att hon är?" fast jag vet inte. Det är väll bara en av mina vanliga paranoida tankar. Och klasserna. Jag får absolut tokångest av allt. Förlåt men min klass var ju inte direkt nått att hurra för. Av första känslan känns det som om jag har nått gemensamt men ca 4 stycken i klassen inte inräknat Signe och Johanna. Jag skulle nog heldre vilja gå i MP1B med Camilla, Filla, Jessika, Sara och Fanny osv. Men jag vet ju inte hur det blir med en massa omval och saker. Eller om jag lämnar Johanna och Signe. Men dom har ju varandra dom två. Och jag har mest suttit själv iallafall. Eller nån enstaka minut med Linus. Aja, vi får se hur det här blir. Jag ska iallafall disskutera igenom det imorgon.

Hösten kryper då sakta inpå skinnet nu, det är ordentligt kallt på morgonen enligt min smak. HUVVA.

Fight for the soldier.

MP1A, helt okej klass. Dock kom Camilla inte i A utan i B. Men jag kom med Signe och Johanna. Men vi ska försöka ordna upp det imorgon. Idag har vi typ inte gjot nånting gått runt lite och hälsat på en massa folk typ. Imorn ska vi köra mera lära - känna lekar typ. Och lära känna nya skolan och sådant. Men det här blir säkert bra ändå.

Känns jävligt spännande nu. Att få börja om på nytt med nya lärare och nya ämnen och helt nya lokaler typ. Känns positivt just nu iallafall. Inte lika positivt det där med klasserna men det ska nog gå bra iallafall (räkna till tio med tjugo djupa andetag). En helt ny värld typ.

Jag började räkna dagar igår och kom på att om 9 dagar har jag och Mattias vart tillsammans i 5 månader. Förstår ni hur mycket det är? Det är ju förtusan nästan ett halvår. Helt sjukt va tiden har gått fort. Hela sommarlovet har som sprungit förbi. Människor har kommit och gått och vissa bara stannat helt. Livet som bara springer förbi framför mina ögon. Men sommarlovet kan ha gått så pass fort också för att jag mest sovit bort hela lovet. Somnat typ 6 på morgonen vaknat 4 och sen inte gjort nått. Men det ska bli skönt med lite struktur och sånnt i livet med skola nu. Få in lite rutiner osv. Härligheter.

Och bara för att avsluta.. Jag älskar dig mer än någonsin Mattias. Du är fullkomligt underbar <3

Möt din nya verklighet.

För imorgon börjar det vi har spenderat hela sommarlovet väntandes på. Skolstarten eller för oss individer födda år 1991 så är det gymnasiestarten. Början på våran nya verklighet. Starten på någonting nytt - någonting bra. Eller kanske någonting dåligt. Ingen vet, men det återstår att se iallafall. Jag personligen tycker iallafall att det ska bli sjukt kul och sjukt spännande.
MP1A eller MP1B - framtiden är vår ;)


Det går lite trögt med mitt bloggande, men min fantasi är nere på noll och allt annat är ungifär nere på noll nu också. Turkiet var iallafall underbart och jag saknar det jätte mycket jag saknar alla vi träffade och alla stunder och allt. Speciellt killarna på queens, ni som har varit där fattar exakt vad jag menar.. typ. Äsch Sabina fattar iallafall och det är väll huvudsaken. Jag får väll liva upp mitt sinne med nya tankar och börja blogga ner dom lite mer, eller vad tycker ni?

Wtf, jag saknar iallafall mina babes jätte mycket! Suck ...

Tio dagar - Nio nätter.

image3

Nu har vi packat våra rersväskor och om cirka 15 minuter ka vi åka iväg och plocka upp Sabina.
För nu bär det av ner mot Sthlm för att inatt klockan 05.00 checka in och ta flyget kl 07.00 till Antalya - Turkiet.
För att kring 12.00 imorgon ta en buss som ska ta oss in till Alanya där vi ska spendera kommande vecka.

Glöm inte bort att jag fyller år den 13 Augusti, och förväntar mig grattiskort ;)
Jag älskar och saknar dig redan, Mattias Wikström <3

Would you try?

Jag vill väldigt mycket. Men just nu vill jag bara sova. Så jag ska dricka upp min stora kopp thé och sova. Det lät mysigt tills jag kom på att jag ska sova själv. Jag har kanske totalt sovit själv 4 nätter dom här månaderna. Annars har jag sovit borta eller så har nån sovit här. Tillmestadels Mattias.Och jag älskar att sova brevid honom. Det är så sjukligt mysigt. Tänk när man vaknar på natten och fryser lite så kan man bara krypa 3cm och ligga brevid en person som är sådär alldelens varm och när man lägger sig nära så lägger han armen över en och pussar en i nacken ändå fast han själv sover som en sten. Eller att vakna på morgonen av en puss i panna och att nån viskar, "Jag älskar dig Rebecca." Så man vaknar av att man ryser i hela kroppen. Och Mattias måste vara den mysigaste människan att sova nära. Nu när vi längre inte tar varandras täcken eller puttar ut varandra. Nu är det enbart mysigt.

Och imorgon så ska jag med min kära mamma på stan och fixa det sista innan vi far. För på tisdag tar vi bilen ner till Stockholm, jag min mamma och Sabina.Och på onsdag morgon kl 05.00 så går vårat plan mot Turkiet. Just nu har jag ingen lust att fara, kommer sakna Mattias för mycket. Och nu tycker ni säkert jag är töntig. Men 10 nätter utan den man brukar sova med varje natt. Den man brukar ligga sådära nära alltid. Det är jobbiga kämpiga nätter det. Men sen när jag kommer hem kommer jag vara sådära översuper jag har saknat dig kär. Härliga tider.

Och glöm inte att jag fyller år om en vecka, den 13 Augusti blir jag hela 16 år gammal. Då är det 2 år kvar till 18. Men jag vill inte bli 18, jag vill vara 15 hela livet. Jag vill inte bli vuxen och ta en massa annsvar. Huvva!

Ja juste, kanske ska berätta lite kort om lk. Det var roligt fredagen är dock lite suddig. Jag skrek mycket roliga saker och hälsade på mycket trevligt folk. Nog ångrar jag vissa saker jag sa, men inget alvarligt alls. Vi började kalaset hemma hos mig med en massa flickor. Sen efter kalaset eller redan kl 12 så gick jag och stackars Mattias hem och sov. Och lördagen var lite lugnare. Jag Sara Gab Signe och Camilla for till Jakob och sen drog oss mot stan. Tittade lite Raised Fist och Timbuktu, och kl 2 köpte jag en glittrig ros åt Mattias sen for vi hem till mig och sov. Luleåkalaset - 07 var helt okej!

Ordet är ditt.

Jag har vart ute och promenerat med Gab (<3) nu inatt, vi möttes klockan 4 och har suttit ute och pratat och nästan bara suttit still på en bänk och sett hur morgontrafiken har ökat steg för steg. Det är mysigt, och oftast är det lättast att prata lite sådära på morgonkvisten ute i morgonsolen i dom kalla morgonvindarna när egentligen resten av hela sverige sover. När man känner sig sådära lite ensamen. Men ändå omringad. Äsch, ni fattar ändå inte!

Men jag tänkte på en sak, hur jävla lycklig jag är. Men ändå olycklig på samma gång (för det som kan ses som lycka i ens ögon, kan ses som olycka i den andras). Och nu tänker ni "men idiot, det hänger ju fan inte ihop." Men jo, kära vänner/läsare/anonyma fånskallar. Att det gör det. För man kan känna sig som den mest ensamna människan i världen när man egentligen är omringad av jordens underbaraste vänner, och nu menar jag självklart mina vänner. Dom mest underbara människorna i världen. Alla med sina fel och små saker man stör sig på. Men om man inte hittar nått på en människa som man stör sig minsta lilla på så kan jag säga att det finns ett fel nånstans du är bara för blind för att märka dom. För ingen människan är perfekt helt igenom. Och jag är så satans lycklig att jag får vara omringad av mina underbara söta och rara vänninnor och vänner. I huvudsakligen mina väninnor och min helt super underbara pojkvän. Och vet ni/du/alla att jag är så satans lycklig att jag verkligen har min pojkvän. Och nu låter det som om att jag skryter "WOHO, sug på att jag har pojkvän och inte du!!!" men det är inte så. Jag tycker att alla egentligen borde få ha en pojkvän så som jag har min (inte han för Mattias är min) men iallafall nån som är underbar. WHA; jag vill bara skrika för att jag känner mig så helt igenom glad just nu. Jag vill sammla alla mina vänner och bara krama om alla. Och jag vill pussa på min Mattias nu på en gång. (Mattias, kom och bo hos mig så jag alltid får pussa på dig?).

Och jag älskar mina närmsta tjejor, Signe, Camilla, Gab, Sara, Jonna, Josefine, Sabina, Maja, Rebecca, Tina, Fanny och extra creds till om jag glömt nån i denna trötta sista sekunden innan sängen blogg inlägget. Men jag älskar mina flickor, mina underbara flickor som alltid kan få mig på bättre humör och andra gladare tankar. Ingen vet allt men alla vet något. Och det är så underbart för man kan verkligen prata med sina flickor om allt. OCH JAG ÄLSKAR ER ALLIHOPA OCH TACK FÖR ATT NI VILL VARA EN DEL I MITT LIV!!! :')

Och Mattias.. Det går inte ens att förklara hur jävla lycklig jag är för att du är en del i mitt liv. För att du stannar hos mig, för att du håller mig sådära extra speciellt glad och lycklig. Jag vet inte ens vad jag ska säga eller skriva för att du ska förstå hur satans kär jag är i dig, eller hur satans ledsen jag skulle bli om du lämnade mig (igen). För jag älskar allt med dig, jag älskar att sova med dig, att se dig skratta, att höra dig glad. Jag älskar att vara lycklig med dig. JAG ÄLSKAR HELA DIG MED VERKLIGEN HELA MITT HJÄRTA, DAVID MATTIAS WIKSTRÖM.

Okej, det här kändes som ett skryt inlägg. Men det var inte så det var menat, det var ett tack. Ett tack till alla underbara vänner som stannar vid min sida genom vått och torrt. Genom det svåra och genom det enkla. Alla människor som är en del i mitt liv kräver ett extra tack och jag tycker om er allihopa, jag praktiskt taget älskar alla. Och ni kanske inte fattar nått av mitt trötta slita lilla natt inlägg, men fuckers, låt bli att läsa då. Eller ge mig kritik och kommentarer. Jag vill ha kommentarer! Så, om du nu läst det här så lämna en lite oskyldig kommentar, kanske bara ett ensamt "anonym; hej jag läste." För jag vill bara se, hur många människor det är som läser mitt nonsens jag sitter och skriver ner på nätterna. Obetydligt nonsens för andra. Det som egentligen är min värld. Eller egentligen.. Alla andras värld - sedd genom mina två ögon.

WHOWH, va långt det blev - obetydligt långt nonsens.. Det andra kallar skryt om en lycklig men olycklig värld, men det jag kallar min frihet och trygghet. Sug på den och godnatt din frihetsberövade hallonbuske!


För en dag går solen ner, för att aldrig komma mer.

"Jag böjar bli orolig för dig nu Rebecca."
Vadå orolig? Vad fan gör jag så att alla ska gå omkring och oroa sig hela tiden. Jag hatar när folk oroar sig. Speciellt på det där sättet som om att dom inte litar på mig. Och jag hatar när folk ska bry sig. När folk ska lägga sig i hur jag mår och hur jag känner mig, om vad jag heter på msn eller vad jag skriver här. Jag skriver inget för att jag vill ha uppmärksamhet utan jag skriver för att få skriva av mig lite och inte springa omkring och bära på allt helatiden. För det är inte heller bra. Jag kanske skriver för mycket, jag kanske skriver så ingående att alla förstår vem eller exakt vad allt handlar om men ibland orkar jag inte bry mig. Då får ni väll tro vad ni vill. Exakt vad ni vill.

Och vet du en sak? Jag har all jävla rätt i världen att hata dig. Och det gör jag, jag hatar hela dig och alla dina meningslösa försök och alla dina meningslösa ord och lögner. Jag var för snäll mot dig, det var jag verkligen. Jag skulle inte lekt så förstående när jag egentligen inte var det alls. Jag skulle inte ha tröstat dig när jag helst bara ville slå sönder ditt huvud för att du tänker som du gör.  Jag tycker du ska ge upp nu. För ingen orkar lyssna på dig längre. Du och dina åsikter är ingenting värda. Och för än en gång, du kan inte sakna nått du aldrig haft.

Ja, i helgen är det ju iallafall LK. Och det ska faktiskt bli riktigt roligt :)


RSS 2.0